Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Za Saints Row, je l prešao neko mini-igru Zombie Uprising?
Igrao sam ja vise tih Tom Clancy Rainbow Six (doduse, starije), ali ne svidja mi se puno taj serijal.
To su igre! To! Stvoreno da se zajebavaš. A ne kurci palci. Jer kurci palci su tako napolju!
Možeš da gubiš vreme na GTA koliko hoćeš , nikad ne dosadi.
Posebno četvorka!
cetvorka me jebe jer ne mogu da secuvam, nemam onaj cd key
skidao sam 300 kuraca za to, i opet nece.
Mene ne može da jebe. Xbox je keva! :)
Pa neće da jebe ako imaš original...ili dobru piratsku verziju kao ja :)
Za koji dan uzimam Assassin's Creed Brotherhood, čekanje se isplatilo :D
A Edi, samo da znaš, ukrašću ti Xbox :D
Može neko da mi šibne nekog kvalitetnog pirata na ptv.Danima tražim nešto jednostavno i brzo da skinem.I bez torenta molim...
Nema ništa bez torenta Cenotaph brate...ništa!
Rosoneri
cetvorka me jebe jer ne mogu da secuvam, nemam onaj cd key
ne treba ti samo naparavi offline games for window live nalog(kad udejs u igru stisni home dugme)i onda svaki put kad udjes u igru pritisnes home i mozes da ucitas sacuvano
http://www.gamecopyworld.com/
izaš'o saints row trojka.