Sandbox igre (GTA, Saints Row, itd)

1. Za Saints Row, je l prešao neko mini-igru Zombie Uprising?

2. Igrao sam ja vise tih Tom Clancy Rainbow Six (doduse, starije), ali ne svidja mi se puno taj serijal.

3. To su igre! To! Stvoreno da se zajebavaš. A ne kurci palci. Jer kurci palci su tako napolju!

4. Možeš da gubiš vreme na GTA koliko hoćeš , nikad ne dosadi.
    Posebno četvorka!

5. cetvorka me jebe jer ne mogu da secuvam, nemam onaj cd key
    skidao sam 300 kuraca za to, i opet nece.

6. Mene ne može da jebe. Xbox je keva! :)

7. Pa neće da jebe ako imaš original...ili dobru piratsku verziju kao ja :)

8. Za koji dan uzimam Assassin's Creed Brotherhood, čekanje se isplatilo :D
    A Edi, samo da znaš, ukrašću ti Xbox :D

9. Može neko da mi šibne nekog kvalitetnog pirata na ptv.Danima tražim nešto jednostavno i brzo da skinem.I bez torenta molim...

10. Nema ništa bez torenta Cenotaph brate...ništa!

11. Thumb_jeb
    Rosoneri

cetvorka me jebe jer ne mogu da secuvam, nemam onaj cd key

ne treba ti samo naparavi offline games for window live nalog(kad udejs u igru stisni home dugme)i onda svaki put kad udjes u igru pritisnes home i mozes da ucitas sacuvano

12. cetvorka me jebe jer ne mogu da secuvam, nemam onaj cd key

http://www.gamecopyworld.com/

13. izaš'o saints row trojka.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.