Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ni meni nece, nesto nije kako treba ovde... Mozda popadali serveri? A mozda je samo neki kursluc. Ajde da sacekamo, da vidimo sta ce da bidne.
Nesto ili neko nas jebe.
Ma nesto se sjebalo, valjda ce da se sredi veceras.
Ili sutra, kako god, kolege odo ja. Budite pozdravljeni, pa cemo sutra da se koljemo, nadam se.
Ajde sutra, ja sam ceo dan tu.
Ja sam do negde dva dežurni sutra u bibliosu, tako da ću biti slobodan popodne.
Ako ima nekog online, ja cu da napravim server i odem u alt+tab, pa napisite ovde ako udjete. LUDI CAK (sifra konj)
Е ја сам ово опет инсталирао јуче, и ставио у подешавања директХ7, сад ради добро. Али требаће времена да се уходам...
Ajde udji malo pa cemo da vezbamo :D
I odsad kad budete hteli da igrate udjite na onaj M&B chat na tunngle-u da uvek vidimo ko je online. A i da ne moramo da se dogovaramo na forumu, lakse tamo.
Evo ovo se desi u trenutku nepaznje!
http://img87.imageshack.us/img87/8146/nesrecnjasmrt.jpg
Nije to nepaznja nego alt+tab.
Nema veze, kul je slika! :D
Ako neko oce da igra nek kaze... Odo sad malo, umorilo me svo ovo ubijanje.
Ja mogu sad da igram. Je l' ima koga?
Ja sam tu!
I ja!
Čače, pravi server, sad ću ja doći.
Evo pravim vukajlija, sifra konj
Jel ima nekog veceras?