Ат&Шјечиво

1. Ljudi, kako bilo juče?

2. Nije bilo loše, bili smo ja i Leclerc i još ova 3 NP-ovca, Pajko, Dunjy i Jovan.

3. Jbg, žao mi je što nisam mogao, ima li šanse da u skorije vreme opet bude?

4. Pa ja mogu skoro svaki dan, najbolje prepodne, ili od 2-4 tako otprilike.

5. Jel oce neko d'igra?

I baj d vej radi mi mic.

6. Ajde ako hoćeš, ali ne mogu dugo. Evo ti server za TeamSpeak 3, ts.spin-cs.net, port je 9997, napraviću sobu dole, Vukajlija, šifra je konj.

7. Vi' što je kul tema... Taman da pitam ovde, da više ne smaram okolo na PVT: Je l' zna neko 'de mogu skinuti engleski jezim za M&B with Fire and Sword? Ili ako neko ima verziju igrice na engleskom, je l' može upload-ovati taj jebeni "en" folder negde?

8. Imaš link na nekoj stranici ranije ovde :D

9. za razliku od single player igre , koliko sam primetio , u multiplayer-u kasni mach kad ga pustis posle natezanja, kao i koplje... ili je mozda to do mog neta, neam pojma :P

10. u multiplayer-u kasni mach kad ga pustis posle natezanja, kao i koplje... ili je mozda to do mog neta, neam pojma :P

To je zbog laga, zato sam i izašao, inače to nije problem, sve zavisi od servera, neta i broja igrača.

11. juce smo izabrali naj gori server sa pingom od 350....smor sledeci put biramo ispod 100

12. taj ispod 100 kod mene je pod katancem, kakav je , ne znam. mada znam da ni taj ne bi dobro radio ovde...

13. Meni je ovaj prikazivao da ima ping od 80, pa ti vidi.

14. Ajde ako oces, ali kasnije, da vidimo oce li jos neko, sad igram World of Tanks.

15. Vazi.

E, sad bi trebalo da mi stvarno radi mic.

16. E, sad bi trebalo da mi stvarno radi mic.

Hehe, valjda ce sad da radi.

Ajde ovako, ko oce, danas oko pola 3, moze?

17. 'Ladno imam instaliranu igricu. Aj da probam.