Ат&Шјечиво

1. 8 uvece ? :D Al ja definitivno ne mogu da hostujem

EDIT: Dotteru , jubilarni 400. post

2. Може сутра пошто се нико није пријавио?

3. e jebaj ga što niste podsetili ja bi hostova

4. aj ionako ne planiram ništa pametno u ponedeljak neću moći

5. Оћеш сад мало да се боцкамо?

6. Ево стартујем, креирај ако ниси.

7. Al je bilo zaludno ovo sa botovima :D

8. После је било јебено када смо нападали замак. Није све једно :Д

9. El ste slobodni oko 8 ?

10. За пола сата крећемо. Ајде спремте се спремте јунаци. Наварите се па у бој!

11. Дуле ће да креира сад па ко је ту ај.

12. jel može ova igra na laptop, ne bi da testiram :D

13. Требало би. Ајде људи улазите није фора...

14. El ste kreirali , evo mene !

15. Nesto nas jebe team balance reko bih. Kad nas je bilo 5, ja nisam mogo da udjem u svadiu, samo kod botova.

16. Ja u internet pretrazi ne mogu da nadjem , osim ako si nazvao drukcije , stavi vukajlija

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.