Dule, ne moras da izlazis da promenis tim, samo udjes u meni i odaberes ono prvo i promenis tim. :)
Inace, meni je dosta klanja za danas, sutra cu opet doci ako bude vremena.
Instalirah, krekovah itd. Instalirao sam tangl ( iz treceg, sjebo me je dva puta, vise mi se svidja hamachi)...
Krenuo sam kampanju, svidja mi se za sad.
U tanglu ne umem da nadjem opciju da trazim servere, trazio sam igre, nadjoh ovu i tamo u kao nekom chat room-u videh dottera.
Kako da vas nadjem?
Udjes u M&B:WB, odes pod multyplayer, izaberes join game, i trazis servere pod LAN, ali sad niko ne igra, tako da, probaj na nekom od internet servera.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
kako nisi ova dvojica nasli... neka drugi put dovoljno si headova popio danas! :D
izaso da se prebacim u drugi tim i onda nije bilo nem pojma koj mu kurac bi
Ja sam dosad igrao protiv nekih rusa, jer server vukajlija nisam mogao da nađem ni u internetu ni u lanu...
Dule, ne moras da izlazis da promenis tim, samo udjes u meni i odaberes ono prvo i promenis tim. :)
Inace, meni je dosta klanja za danas, sutra cu opet doci ako bude vremena.
Dio, trazi server Ludi Cak, tamo sad igramo.
Konj me ubio... -.-
Igrica roka! Neverovatno zarazna, po mom misljenju, bolja od kantera. Zesce klanje. Samo kad bi jos neko od modova igrao...:)
Nema Ludi Cak kod mene...
:/
Sad tek videh jeb ga:)
@Dio: Nema zato sto ne igramo vise.
Nego, jel' oce neko od vas da napravimo klan? Sedmorica su dovoljna... Za sad.
Instalirah, krekovah itd. Instalirao sam tangl ( iz treceg, sjebo me je dva puta, vise mi se svidja hamachi)...
Krenuo sam kampanju, svidja mi se za sad.
U tanglu ne umem da nadjem opciju da trazim servere, trazio sam igre, nadjoh ovu i tamo u kao nekom chat room-u videh dottera.
Kako da vas nadjem?
Udjes u M&B:WB, odes pod multyplayer, izaberes join game, i trazis servere pod LAN, ali sad niko ne igra, tako da, probaj na nekom od internet servera.
која зараза јебем ти сунце :Д
ljudi evo pravim server opet ako vas ima... napisite ovde dal da pravim il ne...
Ja sam tu!
pravi server ludi cak sifra konj...
dolazim.
pravim*
Evo ulazim u igru, server LUDI_CAK, sifre je konj.