Smrt bajkama i lažima
  • mm

Kao što mnogi znaju ali ne žele da priznaju, bajke su sranje i jedna velika laž kojom su nam ispirali mozgove, pa smo odrasli istripovani i sjebani u mozak.
    Verovanja u prinčeve, princeze, dobro i zlo, pičke materine bi trebalo zuvek zabraniti.
    Prvo ćemo razotkriti mit o Šešeljugi ološu i otkriti ko je zaista tu bio zao, a ko jok.
    Pljujmo sa stilom raspale bajke.
    Prilažem poster o miloj nam Šešeljugi.
    Ko misli suprotno, nek se buni.
    Molim bez spema:P
    http://vukajlija.com/posteri/pepeljugo-sto-si-tako-22637.jpg?1282932684

• Hugocavez

Као сестре не могу да обују ципелицу, а она може. Ко ту кога зајебава? А оне не могу само зато што су ружне. Због те трауме сам одбијао да идем да купујем патике до 12. године.

• dusan1001

Hahahhaah maro daj link od ovog postera da ga gejsrcujem

• C
    banovan

šta znam, zavisi kako se uzme, nikada mi nije bilo teško da poverujem u tri svinje, pogotovo za slave i ostale manifestacije
    http://www.strodesmill.com/images/Roedder/ThreePigs.jpg

• Stormborn

'Vako:
    Pepeljuga - ženska nema kičmu uopšte. Ja bih njenu maćehu oterala odavno u tri lepe, realno, a i svako drugi bi. A one maćehine ćerke bih išopala. A i dobra vila umesto da joj nabaci samopouzdanje, nabaci joj fensi haljinicu. Bajka nas uči da odelo čini čoveka. I da princ ne može da skonta ko si na osnovu tvoje unutrašnje lepote. Strašno!

• l

pepeljuga je jedna obična sponzoruša, koja je skontala da svoje apetite neče moći da zadovolji poštenim radom. uz to i pati od teškog oblika elektrinog kompleksa...

• Tronožac

Snežana je dosta ubedljiva.

• dusan1001

A snežana je nimfomanka koja se loži na midzete

• Hugocavez

Ај што се ложи, него што живи са 7 њих. И кад год је неко пита са колико миџета живиш, онда каже "7".Капирате,а,а?

• rnrt-rain

A snežana je nimfomanka koja se loži na midzete

Mozda su svi tronosci sta znas...

• Johnny Kurajber

A posebno na Ljutka koji je stalno nadrkan pa se iskali na njoj.

• Stormborn

Ma, Snežena je klinka. Ima valjda 16 godina, ej, i našla da se udaje. Ko zna šta je ona uradila s patuljcima kad je tako naprasno rešila da se uda za prvog koji joj predložio brak. Mislite o tome...

• mm

hahhahah Lemajo
    Jebala si joj majku:))
    Evo Dušane: http://vukajlija.com/zabava/posteri/22637
    Pepeljuga nije ništa radila.
    Ona je bila mučitej onoh jadnih miševa.
    Kako je njima bilo dok su onoliko radili i stavljali glavu u torbu zbog nje :(
    I sirota vila koja se raspala da od seljančure napravi damu, ne bili zajebala princa i uzela mu sve.
    O tom šmokljanu malo kasnije.

• Johnny Kurajber

A ubice Ivica i Marica koji su toliko bolesni da su ispekli jednu nedužnu bakicu. Šta ćemo sa njima?

• Šta_htjedoh_reći

Mislim da je savršeno jasno da je Pepeljuga zapravo piromanka. To se može zaključiti po vatri u očima. I ne znam može li još po čemu.

• Stormborn

I Pepeljuga je mutava prilično. I bila je drogerašica teška. Utripovala je da se bundeva pretvara u kočiju i da miševi govore.

• rnrt-rain

opa skrivene poruke u bajkama koje porucuju deci da uzimaju LSD

• Tronožac

A u "Vuku i sedam jarića" jarići ubijaju vuka, bacaju ga u bunar i igraju oko bunara. Mislim da ima neke povezanosti sa okultnim obredima žrtvovanja.

• Johnny Kurajber

Ako se neko drogirao to je Alisa.

• Hugocavez

А тек велики штрумф, Карл Маркс? Јебем ли му...