Smrt bajkama i lažima

1. Hahahha, gde ovo nalaziš, jebo te srndać

2. Ццц, које ти сајтове посећујеш.

3. Ма ја сам ти као дубровачки архив, само што не чувам летописе него порнићарију.

4. Eto vidiš da je Blek bio u pravu.

5. Burzume, da li bi bio ljubazan da obrišeš post?

6. Може маро, нема фрке, зезамо се мало.

7. A i ko zna ko je sve pregazio onu Trnovu Ružicu dok je spavala. 100 godina eeej....pa to je oprašio ko god je natrčo

8. Fala, fala, Burzume :)
    hahhahaha Johnny.
    Što se tiče Ružice (jebem je u prevod), ne znam ko je odradjivao tih 100 godina, jer su svi spavali?
    U bajci se ne pominju lopovi i krimunalci da bi posumLjali u njih.
    hm

9. Trnova Ružica... Hmmm... To je metafora za nešto drugo, bre. Ubola se na vreteno. Sutra malo. To je da se pokaže šta se desi ako daš pre braka.

10. Има ту истине. А онда ћеш ћеш чекати 100 година, до праве ствари.

11. mislim da bi deda mraza isto trebalo skalpirati, najviše kada prestane da donosi poklone, ali opet uzevši u obzir korz kakva govna deca tek treba da prodju u životu u neku ruku nije i loše d a prozive taj segment zivota u nekoj bajkovitosti šta znam...lepoo je gledati kako se raduju...a i nama je tada bilo lepo...

Maro?

12. Ma te udaje u 16 17 godina se sve isto zavrse.
    Ziveli su dugo i srecno do kraja zivota, dupe moje bas...

http://vukajlija.com/posteri/i-tako-ti-kazem-10596.jpg?1274966678

13. Да није у питању бајка, Трнову Ружицу би генгбенговало за тих сто година једно четристо скупина пљачкаша драгоцености. За време најранијих египатских династија, како би припаднике властеле заједно са гробним даровима сахранили у мастаби, у року од две недеље након сахране гробнице су биле скоро потпуно опустошене, од стране савременика наравно. Мож да замислиш шта би се десило доброј риби која сто година блеји на изволте.

14. Мож да замислиш шта би се десило доброј риби која сто година блеји на изволте.

Morali bi da je istaču kad se prepuni?

15. Pa tu bi se i Slavk0 omrsio!

16. Питање које си цитирала сам поставио само форме ради, и на исто нисам очекивао одговор :) Мада, слажем се.

17. Pa tu bi se i Slavk0 omrsio!

Немој тако Тулуме, брате рођени. Славке је господар свих јебачких тема. Он СТВАРНО јебе. Него, да се вратимо ми бајкама.

18. Nešto vizualizujem večeras :D

Nego šta vi mislite o Lepotici i zveri, predrasude, ili razbiVanje istih?

19. Унутрашња лепота.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.