Vukajlijaške legende
  • P

Svi smo svesni raznih Vukajlijaških internih šala i mitova, pa hajde da ih sve skupimo na jednom mestu. Ko je sve fenomen ovog sajta? Pišite ovde o Mogši, Ćiri i njima sličnim, kao i raznoraznim forama koje su nastale na ovom sajtu.

EDIT: Bez spema, molim!

• Earthworm Jim

TO! Još jedna tema i Mogši! JEA!

• L@ki

ко је тај Ћира до курца......

• Earthworm Jim

KKA BOJ JE LEGENDA ON ISTO JEBE!

• Zmia

Гамби , ладно сам те сањала ноћас. Били смо на неком вашару, ти си се цењкао око оне мрежице која сече кувана јаја на кришке и на крају кад си постигао цену ниси тео да купиш. Испемово си ми сан јбт :р

• Earthworm Jim

Hahahaha, brate! :)

• musssashe

Гамби , ладно сам те сањала ноћас. Били смо на неком вашару, ти си се цењкао око оне мрежице која сече кувана јаја на кришке и на крају кад си постигао цену ниси тео да купиш. Испемово си ми сан јбт :р

o.O ja sam sanjao milicu..ne znam sta..jer je bilo gomila uloga u snu iz svih svera ljudi...nesto se cudno desava sa vukajlijasima nocu.

• melkijades

Imaju visak slobodnog vremena.

• Zmia

И у сну смо нолајфери, неамо шта да сањамо јбт.

• Пд

Јел зна неко уопште зашто је Абраксус отишао са сајта?

• Фејзбукманијак

Пеки дизвинеш, ал јебо вас Абраксус, кога бооли курац!

• Earthworm Jim

Divi gavajo Fejz što me preteče!

• Пд

Па шта пишеш онда овде ако те боли курац?

• Tulumbac

Da, bre, pusti njega... Daj pričajte ko se s kim jebo, to me uvek zanima.

• Фејзбукманијак

Ниси сконто до сад, ево да ти појасним, ја контрирам вазда! Тако вас исто јебо Могша као и Абракс што вас јебо... и наравно геј смајли на крају :)

• Пд

Па ово није контрирање, ово је измотавање. Контрирање углавном има сврхе, ово нема, само безвезе спемујеш тему, а ја сам лепо питао нешто. Ако не знаш одговор, нема потребе да ми се посереш на питање.

• Tulumbac

A ko se s kim jebo? Ćutimo, ćutimo.

Kad smo već kod snova, ja sinoć sanjao da je ortak doneo onaj kurac u kome konobari nose piće(ancir, ancer, jebem li ga), prosuo kesu kokaina, sipao majonez preko i sve ušmrkao.

• Mr. Moon

Tulume, ne znam ko se s kim, al' znam ko nije sa mnom. Svi :)))

• Фејзбукманијак

Ја знам ко кога јебе ал не бих да причам, то су већ трачеви, нису легенде!