Lesi se vraća krući

1. Ко вас јебе касте небитни! Доле небитни!

2. Ne , nego je poređao po azbučnom redu pa mu bilo muka da ide do slova Š.

3. ja kad odem, samo cete primijetiti kako se raspada sajt, a necete znati zasto. diskretni heroji BS BS BS BS BS BS AAA

4. ja htela didem kad su umodovali kostića, pa me murinjo zajebavao i zinat ostanem...

5. Je l' samo ja dobijam transfere od ovih pisama?

6. Ne , nego je poređao po azbučnom redu pa mu bilo muka da ide do slova Š.

Кад је већ мислио и о азбучном реду, мог'о је онда и да одради до краја... Мада, доста би било и да је само поменуо Деветара... :-)

Колфилде, па 'де би ти иш'о, кад ћеш да се вратиш, а ако одеш, све ће опет бити исто? :-)

7. Pih,šteta za bojsija, po mom ukusu blentav autor, taman sam mislio da ga iščitam, ali sad ne mogu, jer kako da mi uzvrati lajk...

8. Колфилде, па 'де би ти иш'о, кад ћеш да се вратиш, а ако одеш, све ће опет бити исто? :-)

ali kad odem, a ne znas da cu da se vratim, nece biti isto, al' ni to neces znati. :)

9. Ne , nego je poređao po azbučnom redu pa mu bilo muka da ide do slova Š.

Проблем је што у азбуци нема ипсилон.

Ко вас јебе касте небитни! Доле небитни!

Не, него нисмо читали његове дефке и нисмо их коментарисали.

10. Која врхчина од теме, једна од најбољих на читавом форуму.

11. sad sam čitao ovo s cornelijem baš se ismijah lolol a dobar je dečko vidi se, samo ga udarile magareće godine

12. Корнелије жешће истранферисо. Читао сам једном и не бих да се подсећам на ту бруку.

13. Odoh ljudi da spavam. Eto me sutra.

14. ja kad budem odlazio napravicu oprostajni poster jer ne znam da pisem defke

15. Ne kapiram baš te teatralne odlaske sa sajta, mislim, čemu to? Ako se smoriš, jednostavno ne dolaziš neko vreme ili više nikad, ali kao da će sad nešto da se promeni nečijim odlaskom... Neko ode, neko dođe i to je to.

16. брате која сентименталност дође ми да плачем. много ретардирано. ја разумем дође неко и повуче се или дође и јебе маме крваве, али ова плакања није то фазон. мисим разумем и то, ал глупо је. ко да се знамо 28 година и ти идеш у рат.

17. forget-me-not

Ne kapiram baš te teatralne odlaske sa sajta

Jeftinije je ovako nego praviti ispraćaj. Treba zakupiti kafanče, a tek što možemo da pojedemo i popijemo!

18. YeahBatch
    Корнелије жешће истранферисо. Читао сам једном и не бих да се подсећам на ту бруку.

Što je najgore vratio se posle svega onoga..

19. nijedno kvalitetno oprostajno :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.