Lesi se vraća krući

1. Вероватно их ударе емоције па онако лапрдају. Ипак, не опрашташ се сваки дан од слова и слика на монитору.

2. A stani jel ovo neko trollovanje ili zajebavanje pošto mene stvarno boli kurac za ovakve stvari, mislim to je kao da napraviš oproštajno pismo jer si prestao da ideš na 9gag jer te je smorilo, ili ti se smučio Kanter.

3. Kakvo trolovanje, attention whoring. Ionako se vrate posle.

4. Naš ša je naače ?

Pročitaš ono post, defku, komentar u kome se oprašta.. Pozdravlja autore, drage imenuje ne drage ne spominje, ljubi rodbinu, snajku, sitnju djecu, kera i pauka u uglu i jer se ne vraća nikad a ti mu odeš na profil kad piše dole:

Poslednja aktivnost: Malopre

Pa napiši nešto tipa: Popeo mi se sajt i(li) ljudi ovde na kurac pa odo, ne znam dal ću se vrnem, zdrao žohari.

5. Štaš, treba razumeti ljude, ume skup bitova na tamo nekom serveru prirasti za srce, eto baš slučaj moje emotivne veze sa xvideos-com, čak je i moja žena primetila to

6. kad odes, napises dugacko pismo, isprozivas tog i tog, pohvalis te i te...o svakom po malo :)

7. imala sam ideju i ja da napustim sajt, samo da isparim. pufff

8. Anči, šta te sprečilo?

9. E cisto da napomenem, i ja sam pisao oprostajno pismo, ali u vidu defke, pa su ga obrisali :)

10. Anči reci gde smo to pogrešili pa si ipak rešila da ostaneš? Mislim čisto da se ovaj put ne zajebemo.

11. Толко сам јако прно да ме кева ишћерала из стана док се не прозрачи соба. Морао сам напустити сајт на тај период, бат, ајм бек стронгер ден евр пусис!!!!!

12. Zato što znam da bih vas uveselila :)

13. anchy ti meni uvek ulepšaš virtuelno vreme :)

14. anchy pusti ih, samo ti furaj svoj fazon i boli te kurko

15. anchy pusti ih, samo ti furaj svoj fazon i boli te kurko

+1

16. Шта је фазон са Анчи, што је прозивате?

17. Nije li ona predložila Snupija za najboljeg autora na sajtu, iz čega se može zaključiti da je ona možda njegov dupli. Možda, ne osuđujem nikoga ali ono.

18. Хахаха, и хејтујете је зато што је можда нечији дупли?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.