Lesi se vraća krući

1. Ја се ионако не враћам све док ми се не врате моје две дефиниције

Рекох ја још прошле године.Управа и ја смо дошли до споразумног решења.
    Мада теоретски ја никада нисам рекао да дефинитивно одлазим , већ да се враћам под одређеним условом , тако да теоретски ја никада нисам рекао да одлазим са сајта трајно......................што даље имплицира да ја не припадам овој теми , што даље имплицира да ћете и даље морати да ме трпите , што даље имплицира .............. :D

2. Kada završim sa pisanjem, odčekiraću polje Automatski me prijavi, obrisaću Vukajliju iz foldera Bookmark i History, a nadam se i iz glave.

Ovo ko raskid s ribom, samo umesto brojeva i fejs naloga, neke druge stvari.

3. A ko e ovaj iznad?

4. Ali sada dragi moji Vukajlijaši koji ste u komentarima definicije ostavili linkove minimum pet definicija koje imaju skoro isti sadržaj kao i moja, bih hteo nešto da pitam. Zašto je samo moja definicija plagijat, a ostale nisu?

A jedna defka linkovana, al' više puta
    I još jedna, slična doduše.

5. А због чега је лик на овој теми? Вратио се после тог одласка? Не контам. Видим обрисана му је јуче.

6. У јбт, нисам знао да постоји ова тема...

Него, ови што немају поред опроштајна писма, је л' су их и они писали у неком другом облику или су само отишли са сајта? Па их ви ставили овако...

7. Broje se i ovi sto se nisu vratili.

Сад капирам. Али нема везе са насловом.
    Колико год тужни били ти јавни раскиди, тужно делује и ово исмевање.

8. I ja mislim da je naslov neodgovarajući. Ali ne više nego ovi javni raskidi, uostalom.

Elem, to me podsjeti na jednog što skoro ode: mali Krang

Jebiga, oproštajno pismo malko editovah jer ne volim da se kitim tuđim perjem, ali poenta nije narušena, nimalo.

9. Добро да је моја Мила пала у заборав без инцидената :)

10. evo da vas malo razocaram, moje pismo necete gledati. niht odlazenjenen!

11. Харлекин, Чича.

П.С. Од ових са листе се једино Нукем није вратио.

12. Oh, to je bilo genijalno!

13. Čiča, da.
    Za Harlekina ne znam, al ajd vjerujem.

Gdje je taj muss, što ne edituje prvi post?

Šta je bilo genijalno, pufnice?

14. Onaj lik male zapremine sive mase:)

15. Па добро, споменули смо све људе који вреде, а нема их више на сајту.

КЉУЧ!

16. Ne ključ. Ovo je vječno aktuelna tem.

17. Дај бре, глупо је...

18. evo apdejtovao sam..zaboravio sam gde je tema i kako se zove

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.