Lesi se vraća krući

1. Onaj naziv teme je bio originalan i zanimljiv, ovaj je srOnje.

2. Jel bilo Loksi ili neki loš trip?

3. Loš trip se vraća kući.

4. Ajde nemoj da me tripuješ.

5. било је локси

6. PA znao sam da me tripuje.

7. Хахаха, и хејтујете је зато што је можда нечији дупли?

Nikako.

EDIT : Šta kažeš Snupi nije tvoj a, mora da si je dobro opalio onda.

8. http://www.dodaj.rs/f/E/du/2SCXcTLh/untitled.png Omiljena zanimacija mi je dopisivanje sa samim sobom. Još ko klinac sam pre spavanja pisao pismo, koje sam stavljao ispod kreveta, a onda kada bih se probudio obradovao bih se i ostavio odgovor u ormanu.

9. Sad, pošto sam ja dokon i dosadno mi je, nađoh da te je ona predložila tačno mesec dana pre nego što ti je poslala pvt, što je malo čudno. Ali verujem ti ozbiljno, samo volim da jebem Anchy he he.

10. нећеш јебати

11. Jel bilo Loksi ili neki loš trip?

Garant se neko zalio na naziv teme pa su vratili lololol

12. to podjebavanje loksija je smorilo.

13. Фразу "Локси се враћа кући" је први пут патентирао РалеКу, да се не заборави тако битна ставка.

14. to podjebavanje loksija je smorilo.

+1

Jes dečko smarao previše, ali i drugi su isto to radili, samo ne u tom intenzitetu. I na kraju krajeva nije muljao (valjda) sa strane kao neki koji sad podjebavaju njega a radili su po meni gore stvari (proveri stub srama prim. aut.)

15. upravo sansajne. nije on nevinasce, pravio je gluposti, ali brate, ni prvi ni poslednji. kladim se da gomila onih koji ga pljuju rade, ili su radili iste stvari.

16. Ja sam muljao, kukao sam na četu da mi odaberu nešto i lajkovo se (čitaj "E aj se čitamo")

17. A šta je radio Loksi?

18. Hrpa je to njih radilo Sanšajne, kao i ovaj Crvić gore koji pametuje, eto vidiš od njega imam pvt, aj baš da postavim skrinšot: http://i.imgur.com/QPHVs.png
    PS. Sad će on postaviti neki levi nevezani skrinšot za mene garant, pošto ga često baca na mene pa voli čuvati skrinšotove (vidite da ima i rečenicu o meni na profilu) :).
    Srećom nije baš bistar, pa nije ni obrisao ovu poruku tako da sam ja sad mogao uhvatiti taj skrinšot. Pazi šta radiš ubuduće Crviću. ;)
    I još zilion njih koji se sad prave pametni, iako sam ja ovo prestao raditi ima već ihahaj. Al' opušteno, znaju ko su i kakvi su, pa mi ta vređanja i podjebavanja sa njihove strane nešto ne znače previše. Nekad jesu, ne znam ni sam zašto, ali više ne.

19. Nisam Snoopov dupli, ali gotivim njegove defke i postere, čovek objašnjava!

20. Šta si radio bre?! :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.