Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
e ne može, nije ti ovo transparensi internešnal, što bi rekao jedan autor kojega izuzetno cijenim i poštujem :)
Може "Меси се враћа кући"?
Ако оће неко са мном ја њему, он мени .. имам пар дефиниција, није вам тешко! Опа :)
momci, ne zaboravite nekim modovima da posaljete pvt-ove da odaberu nesto! nije lajkovanje dovoljno.
ajde neka neko napravi grupu na fejsu da se tamo potanko o svemu dogovorimo. ovdje nešto imam osjećaj kao da me neko prisluškuje...
Ajmo jedno masivno predlaganje neke loksijeve defke za naslov!
Računajte i na podršku ljudi sa VOS-a, jer mi tamo ne igramo fudbal. Svi imamo lap topove i onda samo snimimo par minuta fudbal da okačimo i posle na lap topove i lajkujemo se ali pssssst
Ово што каже Сед, плус предлажите једни другима дефке за одабране и спемујте коментарима зарад још неког плусића. То би било то.
taj rad! i onda ti plusevi postaju evri, pa mi kupimo po beemvea i jebemo sponzoruše! koga boli patka, dajem pluseve onom koga gotivim i na definicije koje su mi dobre.
moj kriterijum.
a šta ćemo mi što već imamo BMW (i to X6, dodao bih ja da se ne zaboravi)?
То би била добра тема за отворити:
Шта би радили да вам се плусеви претворе у евре?
Ja mogu da prodajem plusove, imam ih kol'ko 'oćeš, kacam komercijala lololo
Занимљиве идеје... Могу ја у неку групу да се учланим, звижди ми першун да ми се побољша ранг?! Само кажите шта треба да уиним; само да не јебем вепра и да ме не јебе вепар!
У људској је природи да се надмећу, зато кад неко каже да му уопште није битно да буде успешан овде..лаги. Јеби га, волели би сви да се надмећу бемвеима и јебањем спонзоруша, али кад нема тога добро је бити успешан на интернет сајту, да се не лажемо.
JA JEMEN!
čekao bih doga da ponovo dođe na vos, roknuo ga i uzeo mu sve pluseve.
Šta šta? Ja ne znam ništa o ovome.
Kladio bih se sa Lastom u pluseve. I još Dog da im igra.
Tako je. Mudro zboriš. Možda moderatori posmatraju...khm....ni ja ne znam o čemu se radi.
Pa džaba na nuli da ostaneš, e moj Mančestere 'oćeš golja da budeš lolololo
Ovo tinkeru ne sporim. prirodno je da hoćeš da budeš bolji. možeš generalizovati, ali ne možeš na svakog da pokažeš prstom u gomilu i kažeš, e ovi su, pizda im materina, prodali bi i ćaću!
pogodiš ljude, koji ne osećaju tako.