Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Novi Konan je go kurac, da se elokventno izrazim, al' dobro x)
Ne vređaj Kala Drogoa! On je dobar i kad je film u kom igra glup!
Inače, se još neko raduje San-san susretu u sledećoj epizodi?:Đ
Nema dovoljno velike sise, jebiga. U pravu sam.
Arnold jebe!
Šta će to njemu? o.O :Đ
Ne može da jebe ko Arnold!
Znam da su mrtvi Stormo, ali svakako su za života jebali. Kako sam mogao da zaboravim da i Deneris jebe, i kao lik i kao ova riba što je glumi.
Konan će da zajebu osećam to, čim je prvo trebalo da se zove Konan3D ne može da valja, ali to mi je i jedan od omiljenih stripova iz mlađih dana tako da ću svakako da pogledam. Kal Drogo jebe i onaj lik jebe inače ali da nadmaći gubernatora? Čisto sumnjam.
Pseto/Sansa scena u sledećoj epizodi ... spremiću maramice lol
Evo, pročitao sam i ja te 4 knjižurine. E sad, pročitao sam samo jednom, pa mi nije baš najjasnije sve. Na ljeto još jednom moram da pređem sve :D Nisam skontao šta je bilo sa Lorasom? Prvo Jamie, pa sad ovaj. Martin ima neki fetiš prema "ljepotanima". A da ne zaboravim i Droga. Baš voli da roka koga stigne, ali šta će kad mu nestane likova? Ćaća ga njegov, pa što nije pustio ovu Ket da se zadavi, a ostavio Lorda Munju?
A Sersei postala biseksualka, prati trend, Lejdi Gaga fazon :D Ide mi mnogo na kurac, ali Ket je apsolutni pobjednik, ide mi po živcima još od prve knjige, jebo je Martin, onako imaginarno. I Sansa smara u prvoj knjizi toliko da sam nekoliko puta htio da skačem kroz prozor, koliko glup lik.
Dobro da su napokon ubacili i južnjake, tačnije južnjakinje :D :D :D Dobar plan je imao princ Dornea sa ćerkom Arianom, ali isprječila se kruna koje se svi boje.
Feget Teon ispao majmunčina, a Aša jebe, naravno. I njen ujak sa sikiricom, e to je tek jebač mamare. Onaj ćoro od slane stolice će ga izduvati u ratnom pohodu, ili se ja samo nadam da će ga pocoktati.
Maloprstić je ono, standardna ljiga, živiće do kraja dok ga neko ne capne po kratkom postupku u poslednjoj knjizi.
Što se tiče Starkovih, Arja i Bren, ali njega nije bilo kasnije, pa samo Arja.
Valjda će se Bren smuvati kasnije sa onom što ga hrani žabama, pa da pređe sa žabljih na njene batakove. Eto ja se nadam da će mali bogalj da nekim čudom prohoda, jednog dana. Jebem ga, kad mogu da oživljavaju mrtve i legu zmajeve, valjda mogu i jednu kičmu da oprave, ima tih čarobnjaka.
Nervira me kako je traljavo završena ta borba na Zidu, baš traljavo, uključujući i borbu iza Zida i sranje na Krasterovoj gajbi.
I jebemmamuMartinu što je roknuo divljakušu, još uvijek. Nekako tmurno je postalo sve to gore, ja sam se smorio u četvrtoj knjizi. Uglavnom sam uživao u ovim pričama sa juga.
E da, ko je bio onaj lik što je roknuo klinca koji je htio da pojebe nevinu ribicu za zlatnog zmaja?
Ostavlja dosta stvari otvoreno Martin, pa onda moram sa drugovima i po forumima da razglabam šta će biti dalje?
Mogao je ostaviti neko Robovo dijete, čisto iz fazona, ovako se opet vratiše Lanisterovima, ženini mu. A i opet glupa Ket samo bjesi ljude, zamalo i Brajenu da objesi, jebo je onaj ko je izvuče iz vode.
Inače, ušao sam na ovu temu dok sam čitao prvu knjigu i vidio odmah na prvoj strani da je Džoni rekao da je Rob ubijen,
i nisam ulazio više na temu da čitam postove dok nisam završio sve. Sad mogu i ja da se igram sa vama.
Ne da mi se završiti ova 4. knjiga, mnogo je usporena!
Mislim, loše je po Martina to što je izbacio zanimljive i glavne, a ubacio dosadne i sporedne likove!
Osma epizoda još nije izašla jel da? Kojim danom izlazi???
ponedeljkom
Džaken H'Gar, najverovatnije.
Storma mijenjas nikove k'o carape jebote :)
A tek sam se počela zagrevati. :Đ
Hoće li preživjeti Brajena vješanje? I hoće li roknuti Jamie-a, novu simpatiju, ako je ova krava pusti? Martin je odlučio da sa Ket vadi živce do kraja, nije joj dao da mre, i kontam da je njen hejt klub povećao broj članova, nakon što je vrnuše u žive. Meni onaj štitonoša Podrik bio gotivan, šteta ako ga objese, a ipak je i Tirionu spasio glavu i četvrtinu nosa :D
Ima li još neka slika čitavog, nama poznatog, svijeta iz PLIV-a, ali da je odrađena kao neka kul mapa? Nešto ovako, samo ne baš ovako.
http://gamesofthrones.com/wp-content/uploads/2011/05/World_Map.jpg
Тражио, таквих нема, барем не видно. И свака друга, али баш свака различито поставља слободне градове. Скоро цео Есос је остављен машти на вољу, мање више.
A jebi ga Vita, a ja se ponadao da će neko okačiti. Vjerujem da ima Storma :D
Neće ljudi više da postuju na temi. Koji moj sam čitao knjigu kad niko neće da priča sa mnom o njoj? Ja postavljam pitanja, a niko da baci komentar, jebi ga. A drugovima ništa ne smijem da kažem, da ne budem jebeni spojler.
Реално, Сторма Омер Екић. И да, ево електронске Сторме: http://awoiaf.westeros.org/index.php/Main_Page