Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Fazon kod GoTa je sto znam 10 skroz razlicitih osoba kojima se svidja. Kad udjes malo dublje u pricu, drzi paznju svima barem to.

2. objasni to pacenicima, aj razumem da sam remeovao na temi filmovi ili slicno pa da zakljuce tako nesto

Fazon kod GoTa je sto znam 10 skroz razlicitih osoba kojima se svidja. Kad udjes malo dublje u pricu, drzi paznju svima barem to.

zato sto je drugacija od standardnih mejnstrim serija ali je namenjena za ljude koji vole dosta akcije i intrige i da tripuju da su gikovi, pogledaj samo koliko se got odece prodaje, pretezno ribe kupuju koliko sam primetio i tripuju neke nerdove i to

3. Imdb ima specifican nacin rangiranja i ocenjivanja,podesen tako da se izbegnu situacije da bilo sta osim samog kvaliteta utice na ocenu/rang.

4. Tako da je Imdb najobjektivnije merilo za kvalitet filmova ili serija.Tako da se moze reci ,,jedva cekam zadnju sezonu najbolje serije na svetu GOT,,

5. I ko ti kaze da si budala zbog toga je i sam budala.

6. kao sto je i the dark knight 3. najbolji film na svetu ikada snimljen

7. Montevideo nije nigde ni na mapi Imdb-a tako da moze i imati 10 ocenu i i dalje nigde nece biti.

8. a kako objasnjavas the dark knight kao 3. najbolji film ikada?
    ili ajde sosenk da kazemo kao 1. najbolji film ikada?

9. Ukusi su različiti, reče mačka i pojede svoje govno.
    Smem se kladiti po neke pare da svi što kažete da nije najbolja svi ste gledali i drkali na patuljka malenoga

10. ne jbg dzejmi je najveci gospodin u seriji i ne glumi ga los glumac za razliku od dosta likova

11. buraz ponasas se kao ribe u raspravi "ili se slazes sa mnom ili si protiv mene" fazon, mogu da komentarisem seriju koju sam gledao, nisam nesto emocionalno investiran u likove ali dzejmi mi je najok lik
    degeneris kao stanija, nista posebno lepa i zdepasta isto a svi popenili, najiritantnija glava u got

12. Degeneris kakva fora bato.

13. nisi bitan decace dodji sa originala da caskamo

14. Sansa je irl najbolja picka iz gota. I melisandre milfara

15. https://i.pinimg.com/originals/48/7e/4d/487e4d4d301f9a38d371dcf5c67204dd.jpg
    meni u celoj seriji bila ova najjebozovnija, nacin na koji prica i sve pojeo bih je

16. rasprava vam je sranje svakako.
    niti cete se sloziti na kraju, niti ce neko izaci kao pobjednik tj mali mujo na kraju.

kapiram da vam je prepirka oko toga dal je dobra ili ne, al brte, dal je najbolja ili samo u top 10, aj ne kenjajte

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.