Prijava

Hahaha sta god da je rekao bio bi poklopac jer na srpskom sajtu brani srpsku cast. Ne ocekujem da me potapse po ramenu ni on ni drugi. Moje je da sirim balijaluk huehehe

А балије пут под ноге па у Турску право, да их више не гледамо однио их ђаво

Твоје је да будеш дебил, и иде ти то до јаја.

Ovaj mosasaurus mi nije izlazio iz bulje dok nije saznao da sam musliman haha

Ти ниси муслиман, али јеси ментални рањеник. Твоју буљу остављам теби блискима.

Ја сам најлибералнија глава на сајту и увијек сам дијелио људе на добре и лоше, а не по националности. Јел тако Плиду?

Tako je boljo a ne kao ovaj mosasaurus koji me volio i sad kao los si trol idi bizi

Бедно извлачење. Никад те нисам волео, мада ти мене јеси јер си ми стављао оне звездице на дефиниције. Али нема потребе ићи даље, нећу да храним тролове, осим говнима наравно.

Драги сте ми обојица, чему тешке ријечи и то у вријеме васкршњег поста.

Ja sam tebe nastavio da volim i taj nas odnos ulaska u bulju cijelim svojim tijelom je bio prijatan do ovog momenta kada si odlucio da okoncas nase prisno drugarstvo

Ne znam da li bih smeo uopšte da pišem ovo... ali kapiram da će pararelno sa mojim postom ovde još par ljudi (jer nisam jedini koji je došao do ove informacije) na drugim mrežama, tipa reddit, insta... izbaciti ova saznanja do kojih smo došli, tako da neće biti većih posledica pojedinačno, osim one najveće a to je da:

saznali smo šta se desi na kraju serije

Malo drhtim od uzbudjenja zbog činjenice da sam među prvima na svetu koji je saznao spojlere, malo uplašen jer zaista ne znam šta će se desiti jer pišem ovo, ali kapiram da ne ubijaju ljude zbog spojlera, a sudski me goniti zbog svega je nemoguće.

Izvor: ukratko... Dosta Vranjanaca je u Čikagu, drže se zajedno, uglavnom biznis oko kamiona. Jedan od njih je u ozbiljnoj vezi da Beniofovljevom ličnom asistenkinjom. I mi ga godinama smaramo da kao nešto gukne, ništa od toga, jer i ona njemu ništa nije pričala.. do današnjeg dana.

Beniof joj je, navodno, u maniru pravog Ješe, uskraćivao pravo na povišicu, i pored povećanog obima posla. I kao osvetu, rešila je da fleš memoriju sa najvećim događajima 8. Sezone posalje vereniku u Čikago (sa par klipova iz pojedinih epizoda). Čim je poslala se pokajala, zvala Slađana (tako mi se zove drug) da ne otvara pošiljku... ali kasno. Otvorio je pogledao... i da njoj ne bi pravio veći problem rešio da podeli samo sa najbližim ortacima kad dođe u Srbiju. Čemu smo danas, za ručkom, nas sedmorica koji smo u kafani bili, i prisustvovali.

Krenuću sa spojlerima, bez nekog reda:

1. Stanis je živ. Stanis je sve vreme Azor Ahai.
2. Džon umire u četvrtoj epizodi od ruke Noćnog kralja i to će biti jedina instanca da Noćni kralj govori, reći će samo "not worthy", to sam u klipu video i naježio se. A ko je "worthy" pa očigledno slStanis.
3. Bren će proživeti jos nekoliko puta svoj pad sa kule u Zimovrelu, u nadi da sazna zašto mu se sve to dešava. U jednom od tih padova, nešto će u prošlosti promeniti, sitno, ali dovoljno da se efektom leptira mnogo stvari desi drugačije što nas vodi do stavke 4.
4. Ned je živ. Ima veze sa ljudima bez lica iz Bravosa i Džakenom, taj deo je samo fusnota u ovom leak-u. Ali opet. NED JE JEBENO ŽIV. Koja će biti njegova uloga... nejasno.
5. Deni posle Džonove smrti, a u pauzi između dve bitke sa vajt vokerima, leti na Drogonu do crnog grada Ašajia u Esosu. Ašaji nije običan grad, to je grad gde se mešaju žive i mrtve duše, tamo sreće duh Roberta Barateona, koji joj daje blagoslov za sve što radi i još neki neimenovani artefakt. Ovo mi ima najmanje smisla,ali sam video klip kako je Ašai odrađen, jezivo i jebe. Klip sa Robertom nisam video.
6. Sersei postaje Vajt Voker i žena Noćnog kralja.
7. Džejmi i Tirion ginu zajedno od strane undead zmaja.
8. Stanis ubija Noćnog kralja uz mnogobrojne žrtve viđenijih likova... Arja,Sansa...
9. Skrhan bolom zbog svega Bran radi rewind svih događaja ali pretera, i vrati se 70 godina ranije.. i tako se zavrsava serija, ostavljajući prostor za beskrajne spinoff-ove.

Nisam oduševljen krajem, klipovi izgledaju perfektno... ali svakako. Da mi je neko rekao pre 7 godina kad sam poceo da gledam seriju da ću biti neko ko leak-uje ekskluzivan materijal.. smejao bih se.

Jeste ovaj uvod kako je došao do spojlera ni tilmo ne bi smislio fali samo van persi i šeri kis u priči

Klasicni zapata, dobra uvodna prica uz reddit spoilere

Не знам дал си сам смишљао ове спојлере да јебеш рају, ал ако си их однегде скинуо, тотално нереално делује одреда. Да не улазим сад у образлагање тачке по тачке јер ме мрзи, овде фали само још Тајвина да васкрсну, ал не каже се шта је са Златном четом и ратом између самих људи, како Станис жив кад га она краката уби ономад, да се Нед вратио све време би био са нама јер измена у прошлости делује за будућност а онда не би било ни Џона Сноа као јебача нити теткојебача ни целог низа других догађаја...

Ако нас јебеш, нек ти алал, ал ич ми се не уклапа да је ове спојлере писо неко ко стварно зна радњу сезоне.

Zap koliko ste pečenja pojeli vas sedmorica?

I drago mi je zbog Neda al druže kako je živ lik kome je odfikarena glava pred 5 k ljudi

i tako se zavrsava serija, ostavljajući prostor za beskrajne spinoff-ove.

A može da bude spinof u kom šon bin umire u svakoj epizodi na drugačiji način ja bi to gledo

Hahaha ovo druga zvali na razgovor ovi iz HBO Srbija upravo, on ovo izbacio na insta. Jebote obrisaću post

Šta? Svi ćemo kao da ignorišemo činjenicu da se Zapatin drug zove Slađan?