Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Jel izaslo, konacno, je li je, cekam 3-4 godine, recite mi!!!!!!!

2. Mada dok mi se knjiga ne nađe u ruci...

Ovaj,šta mislite,da li će Jaime pomoći Cersei? Msm. da je ono zapalio samo kako bi skario dokaze..

3. Definitivno moram opet sve da pročitam i podsetim se malo. Ozbiljno je trajalo ovo čekanje.

4. Џејми је геј. Најомрженији ми је лик у књизи.

5. Krećem da čitam sve iznova. Pola sam pozaboravljao. Uglavnom, Tirion jebe. Ima mnogo kul društvena igrica, možda se nekada okupimo da ločemo, duvamo i igramo.

6. Edard je najjači lik. Krećem da čitam kad krenu da prevode. Jbg, krenuo sam na našem. Loš mi je trip da se šaltam, na kojem sam jeziku krenuo da čitam na tom ću i završiti...

7. Како је, бре, Едард најјачи? Част, поштење, ово-оно, испо глуп, одсекли му главу. Најбоља ствар коју је направио је Џон, осим ако се не испостави да није његов син. Тирион фтв.

8. Коме другом и иде глава него часном и поштеном?

9. Jeste li videli onaj sajt The Maester's Path? Ima mini igra, a nagrada je video. Ne znam da li sam napisala već... Uglavnom, u neko doba danas izlazi igra broj dva. :) Podosta likova FTW!

10. Gotivim i ja tog lika, Borko, ali da je ispo glup jeste. Glava ne ide časnima i poštenima nego neprilagodljivima.

Jeste li videli onaj sajt The Maester's Path? Ima mini igra, a nagrada je video. Ne znam da li sam napisala već... Uglavnom, u neko doba danas izlazi igra broj dva. :) Podosta likova FTW!

Vido sam ga, kul stvar. :)
    http://www.themaesterspath.com/

11. Он је радије живео и умро по свом, него да се понижава због моћи.

Генерално сам наколњен Старковима. Но и поред тога за дивно чудо готивим Џукелу :)

12. Džejmi nije gej, baš je gotivan lik ali to tek postaje u gozbi kad mu marnu ruku.

BTW koja je fora sa ovim mirisima u maestars path igrici? Nisam imao vreme da se bakćem da provalim.

13. Ma feget najobičniji, častoljubivi gej. Menja, ali je gej i dalje.

14. него да се понижава због моћи

Život, deca, mir, sitnice jebiga. :)

BTW koja je fora sa ovim mirisima u maestars path igrici?

Za svako od ovih mesta imaš po tri simbola, recimo za Zimovrel jelkicu, pahulju i još nešto, zaboravih sad šta treba da označavaju. U svakom slučaju, vrtiš ove točkove dok ne namestiš tri odgovarajuća simbola i još dva prazna polja za svaku kolonu, i onda dobiješ video.

15. Život, deca, mir, sitnice jebiga. :)

Uporedi njega i Tivnina na primer.

16. Obojica su fejlovali na kraju. Jedan bio suviše glup, drugi suviše neosetljiv. Inače, Tivin mi je jedan od najinteresantnijih likova. Tirion u čije misli nemamo uvid.

17. Edard je napravio jednu grešku - poslušao je Kejtlin a ne svoj osećaj da treba da ostane na severu. Znao je da nije dorastao tim prefriganostima dole. Poštenje tamo ne pali.

Tivin je mislio da je svemoguć. I daleko je od Tiriona. Meni je Pseto. Ne znam zašto ga gotivim, možda jer je patio zbog planine.

18. Tivin je mislio da je svemoguć. I daleko je od Tiriona.

Znači ceniš da Tiriona niko neće koknuti u pretposlednjem poglavlju zadnjeg dela? :)

19. Pseto je bre jedna najobičnija džukela. :D Šta znam, meni su klinci prilično gotivni, i kad pogledaš svaki glavni lik ima neki potencijal da ga zgotiviš, ako ništa, bar da voliš da ga mrziš. :)