Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. колко једу говна са овим! колко ја памтим, санса је требала да се уда за оног богаља, лорасовог старијег брата, како може он да буде наследник хај гардена, а био је у краљевој гарди! јебеш логику...

2. Poceo da gledam seriju, i moram reci da sam blago razocaran izborom uloga. Kejtlin je satro riba, a u seriji babetina, neko je to ovdje vec rekao.

3. Lepri, Sersei je trebala da se uda za bogalja, znaš da je kmečala kako neće da pođe sa ćopavog psetara.

4. Baba Tirelka je bila rešila da Sansu uda za bogalja al je Tivin sjebao pa je udao za kepeca, šta ti je sudbina. Elem kontam da nisu ubacivali sad i Bogalja jer je previše komplikovano za prosečan američki mozak koji prati seriju da shvati da postoji još jedan Tirel koji pritom neće ni da se pojavi i koji je manje više nebitan lik. Al su sjebali sa Lorasom čovek je deo kraljeve garde, ne mož da se ženi i udaje jebo ih pas.

5. Mogu i tu da se izvuku, tipa oduzmu članstvo Lorasu i ćao-zdrao.

6. Lepri, Sersei je trebala da se uda za bogalja, znaš da je kmečala kako neće da pođe sa ćopavog psetara.

знам лепи, али пре тога је маргери курва рекла санси да ће санса да се уда за тог крипла...

7. Јебени мртви Џон Снежни је успео да буде више геј од педера Тирела који се јебе са штитоношом.

8. Сцена "Но, ви шуднт" и "Јес, ви шуд" објаснила.

9. Jebale ih bre pederske scene, govna odvratna.
    Epizoda opet dobra, čini mi se da malo ubrzavaju neke bitne stvari a naglašavaju neke debilne al dobro.
    Govno su scene sa Stanisom. Pre neku epizodu moli crvenu kurvu sad se jada ženi. Čovek bez emocija a prave ga pizdurinom nekom.
    Glupost je i da su Karstarkovi polovina vojske severnjaka, nisu oni toliko velika i bitna kuća da vuku pola vojske sevrnjaka al ajd nije to bitno toliko.
    U suštini su zasrali neke stvari al se ne obazirem na to toliko al ove pederske scene me nerviraju opasno. Može serija i bez toga al moraju oni da ubace pederčine kako se trpaju u buljsona zbog jebene ravnopravnosti i tako tih govana.

10. Sranje, omeksali su sve likove
    Tiriona su pokazali kao mekusca, da se barem nasmejao na kraju kad Sensei treba da se uda (kao u knjizi) oprosio bih im ovako se u sceni ona smejala Tirionu a nije Loraks nego bogalj.
    Dzon ispada gejas, obecavali su prve dve sezone sada su sve srozali, ne svidja mi se sto se odnos Dzona i Igrid svodi na 5 minuta od pocetka sezone, jednom mu je rekla nista ti ne znas Dzone Snezni, ni sisa se nije posteno videla.
    Pseto scena borbe lose odradjena, scena ozivljavanja (kao sto sam rekao u prethodnom postu na ovoj temi da me nervira nedostatak efekata u seriji) ne postoji nego se desava u pozadini a to sto Arja pocinje da lici na zensko necu ni da pominjem
    Nije odradjen Jarac.
    Degeneris ima vojsku decaka. Ono ce da joj bude poglavar svih vojnika?
    Ne cudi me ako izbace bitna desavanja i Stanis se samo pojavi na zidu za 2 epizode.
    Da li su stvarno Sansa i loraks koji se kara u bulju dobili vise vremena od Tiriona i Dzona? Bolje da vreme koriste na drugim likovima.

11. Citao sam ovu zajebanciju http://news-bar.hr/zanimljivosti/igra-prijestolja-napravljena-po-uzoru-na-jugoslaviju/

Sta mislite o PLiV kod nas?

Tivin - Miskovic
    Maloprstic - Ante Markovic
    DZofri - Marko Milosevic

12. Koliko su Mensa usrali toliko su sa Tormundom ojebali.

Sta mislite o PLiV kod nas?

Tivin - Miskovic
    DZofri - Marko Milosevic

Deneris- Mira Marković

13. Vargo Hout - Agim Ceku
    Viseris - Josip Joska Broz (Titov unuk)

14. Najbolja scena u poslednje vreme.

http://www.youtube.com/watch?v=lKkAByzFIeo

Tivin - Miskovic
    DZofri - Marko Milosevic
    Deneris- Mira Marković
    Vargo Hout - Agim Ceku

Ne skrnavite.

15. Ser Loras - Boris Tadic
    Baristan Selmi - Legija
    Ser Dontos - Velja Ilic
    Varis - Palma
    Dzejmi Lanister - Milos Obilic
    Gregor Klegan - Kristijan
    Pajsel - Krkobabic

16. Ceda - Regar (Poslednji zmaj)
    Planina - Sapic
    Valder Frej - Krkobabic

EDIT: I ko god da je Tirion, glumio bi ga ovaj lik https://twitter.com/MilanGrahovac
    Spreman sam za kamenovanje

17. Grejdžoji - radikali

AHAHAHAHA, UMIREM