Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Hodor- Nikola Zigic.

2. vidim da se svi nesto odusevljavaju sa deneris i sa njenim scenama....meni ubedljivo najveca smaracica, i u knjigama sto sam malo citao i u seriji...
    riba tripuje da je neki mesija vucic i ide i spasava sve i zalaze se za neku ravnopravnost, a sa druge strane sebe smatra vrhovnim komadantom i tiraninom koji se mora slusati bey pogovora

fuj je njena licnost mnogo...i iznapusava ovog dzoru mormonta, a njega na leba da mazes kolko je dobar

jebem li joj mamu u picku ja da joj jebem

3. Đoša multipraktik - Varis, meštar Emon i ser Davos Sivort (tri u jednom)

http://images3.kurir-info.rs/slika-620x419/dosa-foto-kurir-1396359304-472013.jpg

4. kako su uboli sa ovim sto glumi Remzija, nevera

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.