Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. nadam se da ce knjige ispraviti ovo brdo ekranizovanih debilizama.

2. au ova deneris....na sta je sve zensko spremno samo da vlada

i onda dodju feministkinje i pricaju najvecu laz u istoriji ljudi
    DA ZENE VLADAJU NIKAD NE BI BILO RATOVA

alo sjasi kurvo dzon je legitimni naslednik, sta hoces sad da laze zbog tebe samo da bi ti mogla da vladas

3. Taj Džon da je neki čovek... samo bi rekao ma vuuuuci se bre budalo nenormalna ja sam kralj evo ti zmajkamen jedi govna tamo mogu tipa da te jebem jednom u 3 godine

4. денерис је баш оно прејадна, види се кад га моли да не каже да је он престолонаследник, под изговором да више неће моћи да се крешу а заправо само хоће да смести буљу на трон

5. Deneris manipuliše više pičkom nego zmajevima

6. Ja se obradovala što cuko nije krepo.

A ako poslednji zmiged pandrkne pre nego što napravi neko veliko sranje, ne znam.

Deneris se mnogo pogubila, želja za vlašću je ubi. Bila mi je jak lik nekada, očekivala sam da neće biti tako sujetna u kučkasta.

A, Sansa koliko god da je u pravu što se tiče Deneris me nervira pa nervira.

Arja mi je najkul definitvno od ženskih, iako je malo prenapucana kao lik.

7. prije tri sezone iz ovog glavnog grada u venterfel idu tri epizode, a sad pređu dok su reklame....motorima valjda

8. Gejm of Pičkas, 8 sezona tutorijala kako najbolje iskoristiti pičku da ispuniš hir i vladaš

Kandidat br. 1 Sersej Lanister

Prekaljena pička odličan tajming nakon Robertove pobune - pobedniku dati svoju pičku na korišćenje i malte ne sesti na tron, zatim davati bratu tu istu pičku na korišćenje jerbo je veliko mudo i prilično može da ti posluži, zatim u odličnom trenutku dati pičku na služenje gospodinu Grejdzoju.

Kandidat br. 2 Deneris Targerijan

Fantastičan primer kako sa 200 grama mesa doći do krda Dotraka, 3 Zmaja i korpus Neokaljenih, lagano bi dala pičke i Dzori samo da je imala veće vajde od njega, ovako samo verni bodigard koji će istu funkciju obavljati i bez dobijanja pičke. Dario Naharis jbg zasvrbelo, a i bar malo da mu se oduži bio joj je dobar, a nećaku jbg čisto neki vid sigurnosti da se ne zavade i da pojačaju savez.

Kandidat br. 3 Sansa Stark

Piče koje je možda korišćeno najmanje njenom voljom, ali ostala glava na ramenima par puta zbog posedovanja istog. Njen ulov: Dzofri debilko, epilog - glava na ramenima, Tirion - Glava na ramenima, Remzi - glava na ramenima, Frendzoniranje Bejliša možda najveći uspeh njenog reproduktivnog organa i maksimalno pametno iskorišćen. (Tirion nije jebo, nisam siguran za Dzofrija davno bilo)

ocenite ko je najbolje iskoristio svoju vadzajnu odnos datog dobijenog. he he.

9. HIŠE treće epizode osme sezone:

Bren i Melisandra ne budu sisice kažu ono što znaju, svi sem Arje, Brena, Duha i Gvozdenih se pokupe i krenu na jug da naprave blickrig, Arja se popne na drvo, Gvozdeni ispred zidina, potamane jedno 5000-6000 šetača, Najt king kad dođe do Drveta isti scenario.

10. Pa nije vajdzajna sapun, hail to vadzajna

11. sto vas toliko pogadja to sto su zene glavne u seriji na kapiram, siva eminencija vazda bilo i bice

12. sto misandei nije uhvatila sersei i gurnula i sebe i nju dole, ionako je znala da ce je ubiti

13. Glavni

prije tri sezone iz ovog glavnog grada u venterfel idu tri epizode, a sad pređu dok su reklame....motorima valjda

Lakše na dole.. niz vetar

14. sto misandei nije uhvatila sersei i gurnula i sebe i nju dole, ionako je znala da ce je ubiti

женска солидарност

15. bas se sluze jeftinim forama.kao zena vitez i debeli sem preziveli na radost publike a u prosloj epizodi bilo je jasno da su u totalno bezizlaznoj situaciji.njih dvoje sami a mrtvaci ih scepali za gusu samo sto nisu pocerli da ih jedu i njih dvoje preziveli neobjasnjivo.kao heheh svi ste mislili da su mrtvi a oni preziveli.to ni bjela ne bi uradio da je rezirao.stvarno katastrofa.sersei kolko ja znam 2 sezone unazad juri da ubije brata patuljka i sad kao na veliko iznenadjenje publike,sazalila se

16. Likovi koji su do sad tačni kažu da će Dzon izbosti Deneris u tron rumu, Varis biti pogubljen za izdaju, Tirion osudjen za izjavu, Braća Klegejn će se izbosti do smrti, blizanci Lanister će crći zajedno i Sansa će vladati. Pozz

17. Meni i dalje nije za verovati da je Varis najobičniji pragmatik, koji ne krije neku mahinaciju u rukavu. Ali priča oko Dorne je največa sramota serije. Sve što u seriji ina veze sa Dornom je usrano za medalju.

18. Ахах ладно ће се курва лукава Санза удати за Џона (Егона) Таргарјена на крају. Денерис ће бити одјебана, у виду погибије, спрема се то.

Арја Штарк носи Баратеоново дете акко Џендри буде мрео. Акко Џендри преживи, Арја својим путем тихо иде а он ожениће неку тамо другу безвезњакушу типа Талу Тарли или Рајли Рид. Јер јебига морају велике куће да преживе такав је наратив. Како то знам? Тако што су у овој епизоди поменули непостојећег принца Дорне иако су Мартели искорењени.

Што се тиче породице Грејџој, Јара је довољно мушко да настави династичку линију тако да нема ту бриге. Једино Тирели висе о коцу мада увек могу да ретроактивно уведу Лорасову браћу Гарлана и Виласа које су изоставили из серије...

Тулији лол кога боли курац за тулије можда оног Едмура за кога се сете да је жив сваке преступне сезоне

19. добро си га скинуо

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.