Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ja nemam kontakta sa juznjacima, al znam da ovako zvuce Pancevci
Zar nisu Pančevci južnjaci Novosađanima?
Ubili su dvije najbolje pičke u seriji do sad, ubiće i Emiliju moje srce.
Što bi reko Sergej narkoman u Turneji, NA KOGA MI SRBI SAD DA DRKAMO PIČKA VAM MATERINA
Poštovanje za Zapatine vokaru nastupe.
Zapata respect
Мени је преглупо како су змај и бродови погинули. Јебене велике стреле/копља. Ако тако лако потапају бродове, што се не користе редовно (самим тим и људи науче како да их преживе)? Ако тако лако убијају змајеве зашто нису убили оног кад га је Брон погодио? Или што онда Серси није срокала све змајеве још раније?
Не знам, то ми је био скоро Боливудски моменат. Као да су хтели да их ови порокају али су им звиждала јаја да смишљају како тачно, па су ово само убацили, што би Ната рекла "због да једеш говна".
Дегенерис постаје све безвезнији лик.
Једино шта стварно још чекам да видим је обрачун Хаунда и Маунтеина, ово све остало постаје до јаја досадно и предвидиво, и губи све оне елементе који су серију направили толико популарном.
Иначе епизоде држе пажњу и има још добрих момената, руку на срце занимљиво буде док гледаш, али ми се чини да су се причи испишали у уста.
može to bez seckanja da se pogleda negde?
Deneris je pogubila oca i brata onog debelog što čita knjige. Svako ko je ne prizna za vladarku je njen neprijatelj. Tako se i sad bez razmišljanja zalećela na Sersei, ma kakva ona bila. Nadam se sa će umrijet groznom smrću, ma koliko bio ja zaljubljen u nju.
Proboošće je Dzon, eto kako će krepati.
najjace mi je sto su svi zaboravili na vajt vokere. das malo sersi i sve nelogicnosti i nacin na koji su nestali se zaborave. mnogo su ga zbrzali na kraju, mnogo ih boli kurac.
https://i.dailymail.co.uk/1s/2019/05/08/13/13243274-7006039-image-m-33_1557319793959.jpg
Ako Starbaks kafa u ruci nije dovoljan hint da će Sansa izjebati sve ostale, ne znam šta jeste.
A jel neko razmišljao kako se razmnožavaju ti zmajevi? Čitajući istoriju Vesterosa... svi zmajevi imaju muška imena. A opet iz jaja izlegnu se.
Što znači da su verovatno hermafroditi. Kao Godzila iz filma iz 1998 sa Broderikom.
Drogon je možda trudan upravo. Mislite o tome.
Hahahah
Vjerovatno jaja nastanu u seksualnom odnosu između zmage i Targarjena. Što bi značilo da bi Džon mogao bit jeban do kraja.
Rodiće Deneris zmaja, opušteno
čuo sam da se deneris jebe kao zmaj
pun intended
гледајсапреводом.цом
infopult
na infopultu me sakati bas snimak posteno, cak i kada u potpunosti ucita. Pogledacu ovo gledaj sa prevodom
https://epizode.ws/online-serije-sa-prevodom/game-of-thrones/