U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Amin.
Ova tema je prvo otvorena zbog knjiga, a serija je poslije došla kao bonus. I nije da nisu mogli da odrade sve po knjizi, jesu. Kako su odradili prvu sezonu, skoro čitavu kopi/pejst? Nego ajmo malo da prepravljamo i da jedemo govna. Nije to Emoušn produkcija, nego HBO, al škrtare i oni. Koliko će samo para da zarade i koliko su već zaradili na toj seriji, mogli su malo više da keširaju. Samo kad se sjetim sirotinjskih dotračkih plemena. Na kraju ispalo da Drogovo pleme broji 500 grla, sa sve konjima.
Jebač, buraz, zato i postoje forumi i takva sranja, da bi konji kao ti,ja i ostali mogli da seremo što Siniša ne zove Sulejmanija, a drvo Šćepović mu igra u napadu. I što je Džejmi već stigao u Kraljevu Luku, kad treba tek kad mu kopilan Džofri bude pokojni. Serija je odlična, knjiga još bolja, smetaju mi neki sitniji detalji, ali uživam u njojzi, za HBO kapa dole.
Odbijam da poverujem da će Martin pobiti sve Starkove, tj da na kraju oni neće uvaliti kurčinu svima. U nekom fazonu, pobiti Frejeve i Boltone, najebati se svima majke i povući se na sever, a neka vlada dole ko hoće.
Jednostavno nema smisla. Onda bi poruka celog serijala bila da u životu jedino govna dobro prolaze, što jeste istina, ali opet je poruka pogrešna. Danas-sutra, klinac pročita knjigu, istripuje da je Džejmi Lanister, pojebe svoju sestru, napravi joj decu, ode i ubije nekog poštenog obrađivača njive jer mu se digo kurac, i onda odseče ruku.
ја моро да упаднем да кажем да онај на лосу није Брендон Старк...који већ...јер има кад деца шуме говоре како је он већ дуго дуго мртав...можда је неки Старк од давнина, јер видели смо, стварно их је тешко убити.
А што је Лепри раније попиздео, зашто не би Брен мого да се увлачи у змајове...кад може у све животиње и људе...он је мамојебач...а собзиром да има теорија да му је онај нашрафљени на дрво неки Блекфајр, Таргерјанско копиле из ноћне страже...има ту свачега.
Ал мислим да Мартин само скупља ове теорије по форумима, мало промени, одабере шта ваља и напише књигу, и боле га патка лоло
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Three-eyed_crow/Theories ео форума...ту свашта пише...за оне који су прочитали све, јер има жестоких спојлера
A sto u seriji ne postoji Robertovo kopile iz Storm's End-a?
не постоји јбг, видиш да малог олујног мења гендри у свему!
To je ovaj http://awoiaf.westeros.org/index.php/Brynden_Rivers.
Maloprstić- Zoran Đinđić.
Otkako je izašao Ples ta teorija je postala odbačena, najviše zbog onog što je jedno od dece šume reklo da su ga ubili davno, a to davno bi za decu šume bilo recimo pre nekoliko hiljada godina. Dva nova najvernija kandidata za Hladnorukog su:
1. Noćni kralj - lord zapovednik Noćne straže koji je bio u šemi sa nekom tuđinkom.
2. Misteriozni junak iz one nedovršene priče stare Nen u prvoj knjizi.
Nadam se da će se Hladnoruki pojaviti sezoni 4.
A glupo je da jedan Stark završi tako, da se ne zna ništa o njemu. A opet ne spominje se više striko Bendžen, izgleda da ga je Martin zaboravio.
Ajd neka mi neko ukratko prepriča na srpskom detalje o Brindenu Riversu, ak nie problem.
http://winterfell.darkbb.com/t674-brinden-recni-gavranove-krvi
Ooooooo... Fala fala :)
Neće Starkovi da pomru, znaaam ja...sedma knjiga je trebalo da se zove A time for wolves, što mu znači nešto lebmujebo...VRATIĆE SE VOJVODA!
A što nema ništa o striki na tom sajtu? Il ja ne mogu da nađem.
има на гејм оф тронс вики о свима и све теорије....чак су допунили неке ликове са дешавањима из 6 дела књиге...
Đe mož da skupi knjiga u Bejha, ili ako moće isključivo u R. Srpskoj? Banjaluci i to? Znal neko?
Mislim da u bl ima u Kulturi. Kontam da su cijene oko 25 maraka
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/421644_10201403754125864_702085019_n.jpg