Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Loshmey
    Đe mož da skupi knjiga u Bejha, ili ako moće isključivo u R. Srpskoj? Banjaluci i to? Znal neko?

Knjižara "Kultura" na bulevaru. Učlani se u Lagunin klub čitalaca (jer Laguna izdaje te knjige) i imaćeš popust za svaku kupljenu knjigu. Npr kupiš Igra Prestola i kasnije kupiš Sudar kraljeva i knjiga je jeftinije za 15% a kasnije kako kupuješ imaš sve veći i veći popust (do 30%). Znadem jer i ja tako kupujem. Npr drugi dio Plesa kupih za 15KM, a ako nisi član košta 20 i nešto...

2. Jeste li registrovani na neke forume i koje? Svejedno da li su naši ili stranjski. Ili ih samo posjećujete onako, neregistrovani?
    I gdje je Storma na ovoj temi?!!!

3. Ma ne kaki, nema je već neko vrijeme.

4. Pa onda mora da kaki...

5. Aj ne kenjaj, ja postavim pitanja, a ti se praviš pametan.

6. Sry, samo sam hteo da vidim na sta mislis.
    Joj Boze, citam trecu knjigu i prosto ne mogu da je povezem sa serijom. Mada, i knjige imaju svoje rupice, neke stvari su bolje resene u seriji mada je to retko sta...

7. Pa nemoj da ih povezuješ, gledaj seriju posebno, čitaj knjigu posebno.

8. Pa tako sam i poceo. To je jedini nacin da uzivas i u knjigama i u seriji. Definitivno mi je omiljen lik Arja jos bolja u knjigama, videcu kako ce se stvari sa njom razviti do kraja.

9. Meni su Podrik Pejn i Lord Crna riba najbolji likovi.

10. Nadam se da ce Blackfish imati znacajnu ulogu u nastavku knjiga, ali molim da mi ne kvarite i to s obzirom da znam sta ce sve biti sa Lanisterima... :)

11. Nisamsiguran šta se dešava u trećoj knjizi, ali i ja se nadam da će se pojaviti i jebati majke. Neću sad o teorijama, nema ljudi. A htio bi da malo čavrljamo šta bi bilo, kad bi bilo.

12. Volim ŠBBKBB... :) Voleo bih da se Tion oslobodi i da posle ganja Remzija preko zida sve do najdaljeg severa. A onda da ga pronadje i polako secka, kao što je opisao onaj lik u Maratoncima. Voleo bih da Arja postane asasinka i da ubije sve preživele sa njene liste. Nadam se da će Blackfish ubiti Volder Freja i Boltona.

Inače, u knjizi je Davos plodan čovek, koliko samo ima sinova - valjda sedmoricu od kojih je četvorica njih poginulo u zalivu. A u seriji kuka za jedinim sinom koga je izgubio... AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

13. Pravo da ti kažem, načekaćeš se, ko i mi koji smo pročitali sve.

14. црна риба се не појављује касније....што се Теона тиче он се ослободи, ослобађа га Менс Рајдер иначе, и оде код Станиса, ту се нађе са Ашом...сад ша ће бити видећемо, можда ће га Станис жртвује Рлору...Арја иде у Бравос, тамо је у храму, учи се за убицу, на крају убије свог првог човека...ако је нешто науче то је да не може да убија оне која оне хоће...

15. Što spojlerišeš čoeku :D

16. Ma opusteno, spojleri mi ne spojluju zabavu...
    Joj, sad sam se setio ove slike. Valjda ce prestati sa redjanjem ubistava glavnih likova.
    http://puu.sh/38ex6.jpg

17. мало, волим да спојлеришем људима :Д а и лепо пише ОПАСКИ СПОЈЛЕРИ јебига

18. ослобађа га Менс Рајдер иначе

Двапут јебено прочито књигу, тек сам сад сконто да је то Менс Рајдер јјеееебооооотеее

19. Mens je ,navodno, u kavezu napolju, na onoj mećavi, kopljanice su mu odrane žive a njihove kože su bačene Mensu da ima čoek sčime da se pokrije ako mu bude hladno.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.