Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. napad Ašinih gvozdenljudi na Užasnik

Nisam razumeo najbolje - je l' će tako biti samo u seriji, ili se to desilo i u knjizi, a da se ja toga ne sećam?

2. to su izmislili, užasnik nikad nije bio napadnut.

3. Dok debeli izbaci sledeću knjigu ja ću bre pola da pozaboravljam.

4. Ja se brinem da li ću živ da budem.

5. Za zadnju knjigu ko zna vala.

6. Sve jake stvari u epizodi 31:

- Oberin Martel pravi baja.
    - Stir i njegovi Tenjani FTW.
    - Zmajevi u pubertetu.
    - Tek sada u seriji susret Sanse i Dontosa u bogošumi, ali ništa od planiranog bekstva još uvek.
    - A tek, scena sa Arjom i Psetom. Nož u muda, joj! Poliver ubijen baš onako kako sam zamišljao još od 13. epizode.

A tek sledećeg ponedeljka, biće veselo :D

https://www.youtube.com/watch?v=HpzUsE4O4GQ

7. Odlična scena sa Psetom i Arjom.

8. Inače, jedva čekam scenu kada će Planina da iskopa oči a potom razbije glavu onom ciganinu pederašu Oberinu.

9. Auuuu, magnar definitivno sabio, mnogo bolje nego što sam zamišljao. Uvodna scena je isto kvalitetna. Sve nešto osećam da ću žestoko da ga izbacam na ovu Elariju, kakva riba!!! Ali Džofrijeva statua... olololololo

10. Što su promenili Darija Naharisa?

11. Ne znam, ovaj brate neki tunjavko daleko bilo. Dario mora da bude neki arogantni govnar koji će te nervirati, ovaj izaziva sažaljenje.

12. Upravo tako nije mi jasno onaj prethodni bio super.

13. ma jebeš daria, jegova jedina uloga je da bude fantazija onoj dosadnoj devojčici. epizoda je bila dobra baš, tačno prave uvod za neviđena sranja koja će se izdogađaju. oberin jebe

14. oberin jebe mada sam ja i dalje fan lanistera, zparavo oca i sina na T

15. Tajvan u knjizi je baš smor ali u seriji je prejak. I scena kad topi Led je prejaka za uvod, naravno kiše Kastelmira jebu jako.

16. Oberin je sranje, novi Dario Naharis je sranje, prva epizoda novog serijala i ne obecava. I kako je Pas pregurao ovu borbu tako lako? Trebao je da ostane bez uveta i skroz izranjavan, zar ne?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.