Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Pravoslano Gnezdo Sokolovo lol

2. ja некако цитаделу у стариграду замишљам као храм светог саве

3. Epilog knjige. Na kraju ce vaskrsnuti Sneguljica da prca Neopcenu Degeneris, oboje su u stvari Azor Ahai. Pridruzice im se Tirion posto je isto Azor Ahai. (Svi su posredno ili neposredno zaklali svoju ljubvu). Onda ce da uzjasu zmajeve, otope Druge, i usput zapale Brena Invalida koji je u medjuvremenu postao Cuvardrvo. THE END

4. Ček šta imaju Brena da pale?

5. Kolateralna steta. Posto ce zmajevi sve severno od zida da zapale (zbog Drugih, Utvara i ostalih karakondzula) , zapalice i Brena koji ce postati jebeno drvo bas kao i njegov mentor Trooka Vrana.

6. nešto sam u petoj knjizi čito da Melisandra vidi Brena da je kao on za tuđine

7. Има кад гледа као у ватру она у оном њеном поглављу.

8. možda zbog hladnorukog jebem li ga
    hlandoruki je bendžen jel tako, nema ko drugi

9. mnogo smaraju sa razvlacenjem i dijalozima i sranjima

90 posto serije sam se smorio
    5 posto sam bio u not bed fazonu
    glema i dalje samo zbog ostalih 5 posto,tj prebrutalno kidackih scena koje znaju da se pojave s vremena na vreme u ovom smoru od serije
    i jedva hvatam ko je ko,ko je sta lolo

10. http://www.avclub.com/article/well-actually-books-15-differences-text-tv-game-th-203713 - Zanimljiv tekst o razlikama između knjiga i serije i zašto su takve kakve jesu.

11. Martin je jedno zadriglo i debelo govno od čoveka i nek mi se naduva kurca.

12. каква мишијо мачкаста пичка

13. Odo d'izdrkam...

Колко узимаш за руке?

14. Džabe za ruke da se pogađamo, kad nemaš materijal.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.