Veći problem od Rikona je kako ništa nije pogodilo Džona koji je bio 50 metara bliže fazon i nije se ni kretao praktično
Kreatori serije su rekli, da ma koliko djon znao macovanje i sve kuce palce oko borbe, da je prezivio sve jer je imo puno srece...eto tako imo srece i to je objasnjenje za sve...ta daaa.
Kreatori serije su rekli, da ma koliko djon znao macovanje i sve kuce palce oko borbe, da je prezivio sve jer je imo puno srece...eto tako imo srece i to je objasnjenje za sve...ta daaa.
Žao mi malo bratića Remzija, jedini konstantno zanimljiv lik u poslednje dve sezone, lik je pro trol umirao sam na neke njegove rečenice. Bilo je zanimljivo slušati svake sedmice kako se ljubitelji Deneris, Džona i sličnih bogougodnih likova sablažnjavaju na scene sa Remzijem. Glumac koji ga je glumio ubedljivo je najbolji od svih mlađih glumaca u seriji. Mislim da bi pokidao kao Džon ili Rob mnogo više od one dvojice koja su ih glumila.
John me podseca na jednog viljuskaristu iz apatinske pivare. Kada nije pricao ili se kretao odnosn radio nesto bio je uzasno statican odnosno n je izgledao ziv. Zovu ga Mrtvi. Imao je valjda klinicku smrt. Glumac koi glumi Johna Snijega dobro nosi ulogu.
Солидно клање, згодно је што је Тормунд "Џиноубица" убио Амбера (симбол им је џин који раскива ланце). Тактички је Џон испао морон мада пре је ствар у томе што се Ремзи добро припремио, само Бејлиш јебига. Изненађује колико су реалистично и доследно одрадили неке сегменте битке, ако изузмемо брдо мртвака, мада опет, то може бити место где су се судариле коњице ако смо баш маштовити и великодушни.
Што се тиче смрти џина и Рикона, опште је место да велики негативац мора да повуче још пар ликова са собом како би коначан расплет и пад истог донео више сатисфакције и неког усиљеног баланса среће и несреће.
На планини је глава Нед Старка. Запамтите овај пост пичке!
koje ste picke naivne.ovaj remzi nije ni pola glumca. sasmo je uloga takva da daje snagu licnosti, ovo bi svak mogo da glumi.
ko ona picka sto se skidala gola na terazijama i vikala da mrzi cecu. e isto tako.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
A idu iz krajnosti u krajnost, krenuli sezonu u gasu aj sve pobijemo, pa sad naprasno niko bitan ne može da umre
http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-content/uploads/2013/12/vladimir-petrovic-pizon-1352253998-227352.jpg
Žao mi malo bratića Remzija, jedini konstantno zanimljiv lik u poslednje dve sezone, lik je pro trol umirao sam na neke njegove rečenice. Bilo je zanimljivo slušati svake sedmice kako se ljubitelji Deneris, Džona i sličnih bogougodnih likova sablažnjavaju na scene sa Remzijem. Glumac koji ga je glumio ubedljivo je najbolji od svih mlađih glumaca u seriji. Mislim da bi pokidao kao Džon ili Rob mnogo više od one dvojice koja su ih glumila.
John me podseca na jednog viljuskaristu iz apatinske pivare. Kada nije pricao ili se kretao odnosn radio nesto bio je uzasno statican odnosno n je izgledao ziv. Zovu ga Mrtvi. Imao je valjda klinicku smrt. Glumac koi glumi Johna Snijega dobro nosi ulogu.
I dal je realno da Sivi Crv jednim potezom preseče grkljan dvojici onih robovlasnika? I biće Deneris jebana od strane Jare.
Дабл кил Сивог Црва је такође један од јачих момената. Реално доста јаких момената има који су у сенци Копилади.
OĆEMO VIŠE KLEGEJNA!!!
https://youtu.be/0cHRmQWUCl4
Dracarys!
Pseto je tu da seče drva za Kalisi.
Pseto je tu da seče drva za Kalisi.
Samo nek ga ima, jedared će samo da poludi i op, sekirče u "nedužne" stajače i blejače i vježbače ljubljenja. K'o onomad hehe.
Да брт. :) Мсм да је Ремзијева смрт најправеднија.
Жао ми је Рикона и оног џина. :( Санса ми је деловала превише надобудно и безосећајно за Риконом.
I meni žao džina. I to baš.
Sansa će postati nova Sersi, bar mi se čini po osmjehu na kraju.
Oli se jebat s bratom?
Oli se jebat s bratom?
Ono, Džoni joj i nije pravi brat...
Солидно клање, згодно је што је Тормунд "Џиноубица" убио Амбера (симбол им је џин који раскива ланце). Тактички је Џон испао морон мада пре је ствар у томе што се Ремзи добро припремио, само Бејлиш јебига. Изненађује колико су реалистично и доследно одрадили неке сегменте битке, ако изузмемо брдо мртвака, мада опет, то може бити место где су се судариле коњице ако смо баш маштовити и великодушни.
Што се тиче смрти џина и Рикона, опште је место да велики негативац мора да повуче још пар ликова са собом како би коначан расплет и пад истог донео више сатисфакције и неког усиљеног баланса среће и несреће.
На планини је глава Нед Старка. Запамтите овај пост пичке!
koje ste picke naivne.ovaj remzi nije ni pola glumca. sasmo je uloga takva da daje snagu licnosti, ovo bi svak mogo da glumi.
ko ona picka sto se skidala gola na terazijama i vikala da mrzi cecu. e isto tako.
+1300
Иван Реон само има ту захвалну фацу за психопате, насмеши се и не може ни мајка да га гледа. A oвако као глумац шта знам, нека буде +1
Мислим јебем ти небо у пичку
http://files.stv.tv/imagebase/341/623x349/341541-iwan-rhoen-this-morning.jpg