Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
од курца
Оке wепе маwене
http://i.imgur.com/a4dqd4I.png
dobra epizoda, zasto nisu sve ovakve?
kane korso u to doba nije postojao sigurno!
није ни то доба постојало ;о)
pokidali majku im jebem iako je sve ocekivano ovo bilo, sve prelepo odradili
Добра епизода, иако тотално предвидљива. Само нисам знао да ће Тирион нако лако да се извуче, мислио сам да ће бар морати да риба клозете ил нето слично понижавајуће.
Следећа епизода СПОЈЛЕРИ:
- Серсеи пали целу септу дивљом ватром
- Томен гине, Марџори, Лорас и Главни Врабац гину
- Планина распори ону бабетину
- Џон постаје Краљ на Северу, и то га сви прихвате иако је копиле, ту ће она мала Мормонт да одради причу
- Мислим да и Серсеи гине, и то је Џејми убија, ал не знам још на који начин. Дављење ми некако најприродније.
НЕМА НА ЦХЕМУ, БИТЦХЕС!
Прочитао сам негде коментар типа "овакав пичвајз битке нисам осетио још од Храбог Срца", то је отприлике то, стварно не могу да се сетим још неких добрих примера на филму а камоли у серијама. Али сваки детаљ је феноменалан, када онај замахне па га покупи коњ, или када Снежану затрпају па крену они флешеви док покушава да се искобеља, ко каже да није осетио бар мало те фрке лаже као кер.
Едит: Ово што Алекс каже 999%.
брате џон као краљ на северу може бити само бејлишева марионета јер, јебига, глуп је јако, а и овај му је спасио буљу и врв ће узети сансу за жену хаха јебена курва то јој трећи брак
бејлиш је победник игре престола, запамтите овај пост пичке
Ma jebe epizoda. Baš su se otvorili za ovo, dve bitke, zmajevi, klanje... Izvuklo sezonu. Samo sledeća da ne bude dosadna sranjčuga.
Dobro, preočigledno je bilo da će Litlfingr da uleti kao Deus ex machina. Napokon da uleću u džigeru i vitezi Dola, ako se sećam dobro u knjigama je pomenuto da su najelitniji vojnici 7 kraljevstava. I da, odavno sam imao utisak da će Remzija da skončaju njegove cure. Bitka vrh odrađena, kapa dole. I ona bitka za Mirin, iako kratka, solidno efektna
Jes spektakl, ali stvarno je ovo za Litlfinger previše bilo očigledno, kao i da će kerovi ubiti Remzija. Džon debilko debilni, svi ga paze sve vreme, ne bi znao bulju da obriše sam.
Deneris se previše kurči.
Previše ide serija ka srećnom (?) kraju, sve se sređuje fazon samo od sebe nekako.
sad razmisljam da bih bas mrzeo da nisu pominjali maloprstica i prikazali da sansa pise pismo, nego iz cista mira se pojavi i spasi se glavni junak i sve ful, ovako je bolje
Brt, mene da neko nako ganja strijelama ja bi se ponekad i okreno gledo dje otprilike striela leti, a ne trco samo pravo...
Kad god neki dzin dodje do vrata/kapije uvijek pogine! :'(
Sama borba vrhunski ordadjena...najbolja od svih do sad. Cak i ona kod Degeneris, iako nije bila bas neka borba dobro je bilo.
Kao i u prethodnih 5 sezona, moras se smoriti da bi docekao 9. epizodu ( gdje obicno bude neka borba ) da se nesto "dobro" desi i onda u desetoj da naprave klifhengere sa svim zivim i nezivim likovima tj da te uvedu i sledecu sezonu da bi imao sta cekati.
Nadam se da ce serija da ode toliko od knjiga da imaju skroz razlicitu radnju i sam kraj. Tj knjige imaju potencijal da me iznenade, pogotovo sa likovima kojih nema u seriji.
зашто мали ретард старк није трчао и цик-цак јебао маму наравно да ће да га погоди кад трчи право. ето мене то на пример нервира
meni ni borba nije spektakularna sta kenjate jbt....na koju foru se napravila ona silna brda od ljudi mrtvih??
samo od konjice gde se borilo max njih 1500 konjanika se napravila planina mrtvih ljudi....i opet, kako su se naslagali tako da formiraju jebeno brdo
Za onu Jaru sam siguran da sam je sretao kod Rampuzove prodavnice u Balosavama. Dobro dupe, ruzna faca, vozi korsu.
Džejmi probada Sersei mačem i postaje Azor Ahai, a mač lajtbringer jer probada svoju najveću ljubav kroz srce
EDIT: S leđa naravno, old habits die hard
Veći problem od Rikona je kako ništa nije pogodilo Džona koji je bio 50 metara bliže fazon i nije se ni kretao praktično
http://image.prntscr.com/image/683e8ec46e50497ab4f8a0aa37f484ed.png