Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Saće
http://medvlador.weebly.com/uploads/1/1/4/3/11433933/s625094589417218400_p3_i1_w420.jpeg
Hahahha lepo
Претражих интернет и писац је до сада рекао да ће кљига бити пре 7. сезоне ГОТ. И још једна изјава да ће бити 2016. Не би ја њему веровао.
Izasla je jedna glava na njegovom sajtu, ali nisam htjela to da citam. Neka objavi sve, nemoguce da je nije zavrsio vise :D
Да ли има још која референца на рат кук сем ове три:
1. Брен прича причу испод зида.
2. Мендрли изгуби три Фреј кида, па тера на свадби Фреје и Болтоне да једу.
3. Арјина Фреј Пита за Валдера Стара.
Arja solidno kuha za svoje godine
Nije mi jasno kako je Arja uspela da dobije posao kod Freja, ubije dvojicu Volderovih naslednika i osigura kuhinju dovoljno dugo da ih odere samelje i napravi pitu a da je ne primete. Ne znam čemu oduševljenje zadnje dve epizode,bilo su mnogo bolje od ostatka sezone ali i daljeima previše plotholova. Najjači plothol je za Gilinu bebu ubedljivo. Rodila se u drugoj sezoni od tada likovi koji su bili deca počeli da jebu a Gilina beba je i dalje beba. Koliko vređaju inteligenciju gledaocima.
heheheh
ajra je nosila masku, sad ima sposobnost da menja lica.niko nije znao da je to ona.sto se pravljenja pite tice to jeste nerealno ali moguce je recimo da im je ona samo odsekla po ruku i od toga napravila pitu.
Znam da je nosila masku ali ali nije realno da Freji zaposle rendom seljanku koja je došla da traži posao. A ako im je samo odsekla po ruku gde je zaštekala ostatak. Volder ima bog te pita koliko potomaka, nemoguće da niko ne nađe leševe dvojice naslednika. Po meni serija u potpunosti ne uspeva da prenese anti-ratnu i anti-osvetničku poruku knjige da bi udovoljili krezuboj sirotinji koja navija za Starkove kao za repku na prvenstvu.
Realno je da zaposljavaju jer imaju goste, gomilu vojske Lanistera + povratak svojih. Ne prikaze se sve u seriji ali zamak mora odrzavati mnogo ljudi.
ne vodi se u ovoj seriji racuna o takvim stvarima, mada bi trebalo.valjda misle kad je serija vec fantazija da mogu malo da izostave i logiku.
за старкове навијају људи што држе храм светог саве као позадину на телефону
Једном сам се такмичио са двојицом Италијана, ко је већи религијски фанатик. Непристрасни арбитар је била сисата Пољакиња. Победио сам тако што сам извукао металне новце, на којима су биле српске цркве у позадини. Св. Сава на 20 динара. Марко нису они криви, телевизија их патетише у Старкове.
Jebem ti šta sam sanjao.Kao ja vodim boru drljaču da peva na svadbi sanse i tiriona i što smo bliži drljača sve manji kad smo došli drljača postao midzet al tek sad sledi plot tvist sansa koja je takođe midzet krene u krevet sa tirionom i tu se ispostavi da je tirion mesto kurca ima pičku.Tu neko predloži da se sansa umesto tiriona uda za boru drljaču međutim neko uleće kolje ih i vaskrsava dzofrija.
:D
http://i.imgur.com/Rlwm1en.jpg
Fora sa ljudima bez lica je to što oni treniraju da postanu "niko" tj da zaborave ko su i da im je sopstveni život nebitan. Da ne bi zloupotrebili veštine koje nauče. E pa Arja nije postala "niko" ali je postala ubica bez lica. I zloupotrebila veštine KUJA MALA
Једном сам се такмичио са двојицом Италијана, ко је већи религијски фанатик. Непристрасни арбитар је била сисата Пољакиња. Победио сам тако што сам извукао металне новце, на којима су биле српске цркве у позадини. Св. Сава на 20 динара.
Jebem ti šta sam sanjao.Kao ja vodim boru drljaču da peva na svadbi sanse i tiriona i što smo bliži drljača sve manji kad smo došli drljača postao midzet al tek sad sledi plot tvist sansa koja je takođe midzet krene u krevet sa tirionom i tu se ispostavi da je tirion mesto kurca ima pičku.Tu neko predloži da se sansa umesto tiriona uda za boru drljaču međutim neko uleće kolje ih i vaskrsava dzofrija.
odlični postovi, voleo bih da neki ljubitelji igre prestola koji slabo internetuju nabasaju na ovu temu