Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Palo mi je na pamet da bi on mogao da se pojavi (iako vrv nije njen rođeni brat nego potomak kopiladi Blekfajera ali da ne dužim priču) kad je Sersei onom židovu rekla da dovodi zlatnu četu u Vesteros, u knjigama je on deo te plaćeničke grupe, ali ne verujem da će da uveu novog pretedenta na presto u pretposlednjoj ili poslednjoj sezoni, pogotovo što je njegovo pravo na presto jače od Denerisinog.
Od kraja četvre sezone koja je ekranizacija treće knjige kreće razmimoilaženje, 5 sezona donekle ima veze sa četvrtom i petom knjigom posle više ništa. Ne verujem da Marin može da piše po seriji jer serija izostavila i izmenila do neprepoznatljivosti veliki broj likova i priča ( Dorna, Gvozdena ostrva itd.) Plus Marin kao stari hipos mislim da je hteo da pošalje anti-ratnu porukukroz knjige što serija ne uspeva da prikaže.
Ima teorija da su zapravo Džejmi i Sersei deca ludog kralja a da je jedino Tirion zapravo Tajvinovo dete.
Postoji i teorija da je jedan zmaj u stvari samo gušter sa zakržljalim krilima i da ne može da leti pa ga vozaju brodom naokolo.
Ili ona da će Teonu da naprave kurac od zmajevog stakla pa će posle da jebe bele šetače do smrti. Ovu poslednju sam ja izmislio, ali moglo bi da se desi, šta
Postoji i teorija da je jedan zmaj u stvari samo gušter sa zakržljalim krilima i da ne može da leti pa ga vozaju brodom naokolo
Ovo polako postaje kao odsecanje bobanove glave :D
ne znam sto ih zovete zmajevi kad zmajevi imaju 4 noge XDDD
al bez zajebancije
Šta mislite o teoriji da je Bran ustvari Night King?
ne znam sto ih zovete zmajevi kad zmajevi imaju 4 noge XDDD
al bez zajebancije
pa šta su onda, pauci?? :D
evo, svaki dan naučim nešto novo
zmaj ima četiri noge, a kad ima dve noge ko ovi u seriji, onda to nije zmaj, nego wyvern, ne znam imamo li bolji prevod od VIVERN
Hahahaha
Evo još jednog dokaza da je Tirion u stvari Targarjen
https://www.youtube.com/watch?v=1SIbICzNrBo
Džon će verovatno u sledećoj epizodi da pomazi ovo stvorenje koje se lažno predstavlja kao zmaj, a Tirion je to već obavio
Rađ, na našem je naziv za njih aždaja :)
Sveti Đorđe recimo ubija Wyverna, ili ti aždaju :)
https://pbs.twimg.com/media/CyDyKC9XAAATFP7.jpg
E, bravo, Marokanac. ++
nenene, aždaja isto ima 4 noge i krila i uglavnom ima više glava, ovaj wyvern.... recimo zmaj invalid ili tako nešto
e vidiš, tačno nije ni aždaja
sve zavisi do mitologije
Tačan naziv je premeždenije.
Mislim, ako ćemo srbovati.
srbuj makar slamu jeo
Kako ima zakržljala krila kada jebeno lete sva trojica u seriji?
Dva lete, a treceg nose brodom.
Serija nije mnogo realna vidim...