Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Дебели сачекао издавање ових нставака и поиздавао пар књига да добије још пар серија, боли га курац....
https://www.theguardian.com/books/2017/may/16/george-rr-martin-game-of-thrones-spinoffs-all-prequels-hbo-winds-of-winter
Da li je zato što sam ja nepopravljivi romantik ili je stvarno realno da se serija završi tako što braća Klegejn naizmenično, a i zajedno šta sad, kundače Deneris dok joj ne otpadnu obrve a u pozadini Žika Antić peva "nas dva brata naučio tata, sa ženama kako se barata"?
Brt ne gledam ovu govnurdu sa copavim zmajevima ali to sto si opisao bih gledao
Deneris će poginuti na zmaju trudna u nekom nebitnom sučeljavanju zaraćenih strana, ubiće je neka taaaamna sila.
Džon Snežni će gledati njenu smrt, slomiće ga to što se desilo i onda će narediti Tarliju da napravi zelenu vatru. Sačekaće sve šetače da priđu blizu i onda će u maniru prekaljenog đeda po kome nosi ime viknuti BURN THEM ALL!
i onda će ostati jebeno živ jer je jebeni Targerjan kontate
nemeže mu vatra ništa
jači je od sudbine
jbt ovo i nie tako loša teorija
a onaj lik pita jel znaju mrtvaci da plivaju, pa nece njih 150 hiljada da pliva trista km da bi dosli do ostrva.cim oni znaju da jasu onda znaju i da voze brod.dzejmi lanister i deneris ginu herojskom smrcu, sersi ostaje da vlada ali bice bolja osoba, vec sad pokazuje znake dobrote, ona i snezni ce da se izmire i snezni ce da ubedi ajru da zaboravi na osvetu jer to vise nije ona sersi koja im je ubila oca.
Joj ajd ne lupaj
https://s26.postimg.org/9jwftdp49/ffdgh.png
Pa prestaju
kad snou jebe degeneris i onako gleda je i kaže nešto tipa čudno se osećam, a ova kae samo udri meni je dobro
a dobro ljudi nije znao da mu je ona tetka pa i meni zamalo da se desi da jebem sestru drugo koleno, i to sam skroz slucajno saznao da mi je ona sestra, bog me pogledao.umesala se visa sila inace ko zna kako bi to podneo da se desilo nesto vise izmedju nas.zato me bas zanima kako ce dzon to da svari.sta ce biti sa njima videcemo.
pa ono jeste tacno dzon je to lepo kazao i podrzavam skroz.u danasnje vreme svi lazu a ta dzonova mudrost salje mladima jednu lepu poruku..
A da me vidi Drogo
http://media.thisisinsider.com/images/59a3910b52c08046008b4691-750-562.jpg
Brate pročitao sam ove procurele scenarije, meni je ovo skroz realno da su D&D to napisali. Nema to veze što ih glumci još nisu dobili, scenariji moraju da budu spremni unapred, (negde sam gledao da su 5 sezonu pisali odma posle Red wedding, nači emituje se finale 3 sezone a oni pišu nov scenario za 5, dakle 4 je već napisana)
A i ovo što je procurelo za ovu sezonu se sve obistinilo...tako da...
Skroz su zanimljivi likovi koji u komentarima kmeče kako je to sve laž kako nema šanse da se tako završi, da ovi to napišu da umru Džon i Deni. Pa LOLččina jebena...prvo ova dva su nemači pojma što se pisanja tiče, a drugo ako misle da Martin nije planirao da skoro svi izginu na kraju...
Nešto mi pade na pamet, Džonu je pravo ime Egon zar se i njegov brat stariji, što mu kad je bio beba Planina razbio glavu od zid pa Oberin pokušao da ga osveti, ne zove isto? Jer realno da oni retardi od scenarista nisu mogli da smisle drugo ime nego ispada da je Regar imao dva sina koji se oba zovu Egon? Koja bi zbrka bila nije bilo Robertove bune pa da su odrasli zajedno.
Sad se ne mogu sjetiti da li je u seriji napomenuto da se i to dijete zvalo Egon.
u seriji nece ni biti tog egona, on treba da se pojavi sa zlatnom cetom vec 2 sezone ali mislim da su ga izbacili jer je nebitan
mislim storilajn dzona koningtona i kventina martela je izbacen