Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

  1. 1 direwolf

    Лол.

    Он је био пресудан.

  2. а дал су ови ликови толико немаштовити да не могу да изађу из кутије да мора уопште да се убоде краљ и то од неког од главних ликова, како им не падне на памет нека немогућа ствар нека реинкарнација бога неке древне чини неке жртве неко појављивање некога из есоса банкари они чаробњаци лизард пипл сто кураца има. има сигурно да се нађе неко решење брате мозгате годинама... или су тако паралисани кад им је мартин отишао...

    добро је ово, ал за најбољу причу икад испричану је морало мало и боље.

  3. кад им је мартин отишао

    A kad je otisao? Ne pratim stvarno sta se desava iza kulisa pa nisam upucen

  4. Meni je ovo krš, realno. Ali baš besmisleno skroz.

  5. па ваљда је отишао у једном тренутку кад су се скроз растали серија и књига у смилсу не говори им више шта да раде колко капирам. у свему раније ја мислим и када је одступало од књиге је он ипак учествовао у томе.

  6. ma sranje, totalno bezveze delovale bitke, sve ko nabacano onako DAJ SVE PRILOGE DA CURI

    i odakle se arja stvorila tu odjednom da ubije ovoga niko je kao nije primetio samo odjednom skoci 30 metara da ubije ovoga

    bas detinjasta epizoda skroz
    smaracke zmajeve i da ne komentarisem

  7. a sto je sve neki mrak, mislim jel to regularno u seriji ili sta

  8. dobra je bila epizoda, sve vreme je bila tenzija, samo sto je realno trebala jos jedna epizoda da se odradi malo detaljnije bitka. Beli setaci pozadinci celu epizodu drkaju kurac i na na kraju nista. I dotraci koji se kurac zrtvovase, ne razumem. Opet su isli na faktor iznenadjenja, samo su ovaj put sjebali.

  9. Откуд знам, рекао би човек да неће са Night King-ом да ратују у подне.

    Hah da, verovatno je zamolio nemojte danju ako Boga znate

  10. A sto bi najtking rizikovao da salje bele hodace u borbu neko da se ogrebe na zmajstaklo slucajno i umre i tako gubi rezurektore glavne jbg.

  11. Što bi rekao Dragan Jove Torbica: "Dotraci su moji zemljaci". Nego, pošto ja to pratim paušalno, šta je bilo na kraju sa onim Sinovima hidre i ovom glavom? Je l on poginuo, ili šta?

    https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMDkwMjY5NDctN2Y2Ni00MmNiLWI2YTEtMzY2ZmVmZTFmNTNlXkEyXkFqcGdeQXVyNTg0Nzg4NTE@._V1_.jpg

  12. Au sine pa kako to ne znaš.

  13. Pa znam da je onaj gari Džora odjahao da se leči, a šta je sa ovim bilo pojma nemam. Mada ja ni prvu sezonu nisam gledao uopšte, pa mi se može oprostiti.

  14. Živ je. Ostavila ga kurva da drži pod kontrolom Zaliv.

  15. Aha. Nisam to znao. Ja i dalje nešto tripujem da će se u ovih nekoliko epizoda pojaviti Stanis i porazbijati ih sve.

  16. ajra uradi potez.neko je pogodio da ce ajra da resi.dobro je bilo..

  17. Vrh epizoda. Jedino bezveze ovo za ove Dotrake. Lanistere su pregazili kao plitak potok, a ovi ih posili odmah. A i koji kurac potencirali da ih imaju sto iljada kad ovako izgleda kao da ih je manje od Neukaljanih... Logika da osam iljada kopljanika i nešto Severnjaka duže izdrži od sto iljada jebenih konjanika mi nije jasna ali ajde ovo što pišete, kakva logika u fantazi seriji.

    Faliće Džora. Bzv i za Eda da onako bedno završi.

    Nego me zanima, jel onaj zmaj sto ga jaho Dzon krepo ili su oba ziva, nisam upratio a mrsko mi sad pregledati? I pretpostavljam da je Duh mrtav, koji kurac je njega stavio u prve borbene redove, jab ga turio da cuva ovog copavca dok je oflajn, al ovako je usteda na CGI.

    Mislim da su oba živa. Duh je sigurno živ jer se pojavio u trejleru za drugu epizodu. Ne znam na koju foru je mogao da preživi ali ajde...

  18. Dugo već razmišljam, mada je besmisleno, da smo u vreme Kosovskog boja, imali jedno 10 vojnika sa kalašima, i dvojicu-trojicu snajperista, koliko bi to izmenilo tok bitke?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.