Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Kako ćemo mi, smrtnici, moći da maznemo ovu seriju?

Kad će da procuri pojma nemam, ali zvanično to izgleda ovako:
    http://winter-is-coming.net/features/international-airings/

2. Ples se piše i piše i piše, a Martinu gnjavažaaaa. Al' navodno u julu... A serija za 17 dana. <3

3. Pa iće odmah da se skine sa neta. Samo ne znam da li da čekam da se nakupi ili jednu po jednu da skidam i gledam.....ma ko će da čeka da se nakupi. Epizoda......grickanje noktiju 7 dana......epizoda

4. Preteče me, sad htedoh da postavim. :)

5. Čim sam videla, reko' da podelim sa zaludnim narodom. :) Jeziv početak, sasekoše me u startu. :D

6. Petir Beliš je govno neisrano. Po drugi put čitam i po drugi put sam se potresao kada je prodao Zlatne plaštove i izdao Edarda. Smrad. Kad ga nađem u gradu, isprangijaću ga kao mačku.

7. Ako ima doušnike na sajtu, a ima, onda će on isprangijati tebe, pod uslovom da izađe iz knjige ili iz ekrana... :)

8. Varis, a? Jebaću mu mamu napuderisanu -.-

9. Bolje njega, to je jedina osobu koja ga brine. :)

10. Ima li nekih naznaka kako do serije? Počinje za nedelju dana!

11. Il' nabavi HBO, il' šta već emituje seriju u državi gde si, il' čekaj plemenitu dušu da se smiluje i okači na net, a takvih će valjda biti. :)

12. Седамнаестог премијера у САД, дан касније код нас. Ако си у Њемачку, изгуглај датум премијере, сигурно ће бити на ХБО-у.

13. Martin je najgori gnjavator, ako mene pitate. U "Julu" my ass. Vjeruj mi da nece ni izaci ove godine.

14. Ma, hoće, moraće da iskoristi halabuku oko serije da zgrne više love.

15. To sam i ja kont'o, al' ko zna. Ocekujem dosta od serije, Son Bin izvlaci pilot, siguran sam :)

16. Седамнаестог премијера у САД, дан касније код нас. Ако си у Њемачку, изгуглај датум премијере, сигурно ће бити на ХБО-у.

HBO se plaća, a ionako mi se ne gleda na nemačkom sinhronizovano. Ajde kada vi maheri nađete neke linkove, šaljite PVT pošto je ovde piraterija zabranjena. Ja nemam pojma o skidanju sa neta, torentima i tim stvarima, a ovo mi se baš gleda.

17. http://www.youtube.com/watch?v=P9iN9T6pE7M Još jedan video.
    edit: Dobra slika, Tetka. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.