U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
I ja u 6 i 20, patim još od 6 i 24 zbog nepravde prema liku Tajrona. Producent i jedan i drugi su pravi decxhko, zašto to rade?
Jebu te namerno znaju da spavati ne možeš poyy
Bole martina dupe on zgrće kešovinu.Zato mu i puca kurac da piše sledeću knjigu lolo
Mene recimo čudi da se rolingova još nije povampirila sa nekom novom hari poter knjigom+filmom doduše verovatno još nije spičkala ni polovinu keša.
jeste, objavila je već par komada
шта је објавила?
било би до јаја да сниме серију о дешавањима пре игре престола, оно како су дошли таргеријени и слична срања
ništa nije objavila, to sam ironično napisao - šta će ona da objavi kad ni ovo nije sama napisala
ко јој је написао?
otkud ja znam, znam samo da treću i kasnije knjige nije pisala osoba koja je napisala prve dve
јебига мали сам био, не сећам се
http://i.imgur.com/UPcmC7b.gif
hhahahahahahahaa krajnji neprofesionalizam
može link za skidanje poslednje 3 epizode?
to su 3 linka xd
napušiš mi se kite pametnice
Meni Pajo Dačak dao sinoć te ću sada da gledam.
Hah. Evo lepi poslednja pa pomoću linka ovoga nađi šta treba ti.
https://eztv.ch/ep/130491/game-of-thrones-s05e06-internal-hdtv-x264-batv/
ljubim sise
:-*
Evo i ja pogledah ovih 6 epizoda pete sezone... Čuo sam da je bilo neke kuknjave, kao promijenili su dosta u odnosu na knjigu. Jesu i neka su. Ustvari, suštinski nije promjenjeno mnogo, nego samo prilagođeno da radnja i likovi ne bi otišli preširoko kao što je slučaj s knjigom. Meni lično - ovaj dio serijala kida u odnosu na isti dio radnje opisan u knjizi. Takođe, neke scene iz serije su mi baš upečatljive, a u knjizi ih uopšte nema. Mislim na fajt Sivog Crva i Beristana Selmija protiv sinova harpije (istina - smorio sam se što Baristan nije preživio, a kolko se sjećam u knjizi ostaje živ do kraja), do jaja je i scena kad Deneris pohapsi onih 9 gospodara, pa zmajevi sjebu dvojicu, zatim putešestvije Džejmija i Brona, ali i Mormonta i Tiriona... Takođe, dosta je zanimljivije ovo sa udadbom Sanse za Remzija nego ono sa lažnom Arjom...Da, i ona scena sa licima u kući crnog i bijelog, do jaja sve. Ne mogu ni da se sjetim svega jer sam 6 epizoda pogledao skoro odjednom, jedva čekam da vidim scenu u areni kad Drogon dođe i napravi pičvajz, i ono kad puštaju divljane kroz zid. Sad se sjetih, bezze je u seriji što je Mens Rajder skončao, mada ne mora da znači, možda je mađija kao i u knjizi. Uglavnom serija razbiva.
Konačno neko pametan