ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Odgovorili su mi, da će u roku od 24h pregledati moj problem i pokušati da ga reše.

2. Ma to i mogu nekako da im oprostim al što su stavili onu gej pesmu Ajtu d pego

Нећу то говно да слушам,како се скида са плејлисте,чега ли већ?

3. odradiš peč i nema je više. ni kosova ni aj su ter pegro.

4. Ja sad gledao reprezentacije i nema kosova

5. Ваљда има само као националност, кад правиш играча и тако то.

6. Jesam li ja to propustio ili je izasao pes 13? Ima li da se skine negde? Link u pp, ako neko ima, torent bi bio savrsen.

EDIT: Snasao sam se, fala

7. Газимудо ај дај линк у пп...

8. Врати се пар страница уназад, имаш јебачев линк (торент), ја скино и инсталирао, скида у фулу, све ок.

9. igrao sam pes 13.ne mogu da sudim dok ne krenem master ligu.puno spoljnih uticaja kada se igra coporativno.

10. Po meni je Master liga mnogo bolje odrađena ove godine nego prošle. Zanmljivija je i nema onih gluposti sa izjavama igrača i ostalo..

11. Уф, мени се баш свиђа нови ПЕС. Играчи су некако покретиљивији, активнији. Плус онај мануелни пас који се изводи држањем Л2 дугмета. Видећу како је кад се игра у друштву, јер сам га ноћас скинуо па немадох времена да га испробам против неког.

12. А у курац,никада ми се није дуже скидала нека игрица. Значи,бољи је од претходног? Врх!

13. Trazi mi jebeni cd key, jel ima neko?

14. SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73
    E5DW-NHA5-RR9T-DLMH-A6NP
    JX3P-2V79-SYH5-Y46F-TC7L

15. ТО! ЈЕБЕШ НЕ ВАДИШ!

16. Дајте линк са печевима како већ одма :)

17. http://www.pes-serbia.com/threads/25421-PESEdit.com-2013-Patch-1.0-Released!-20-09-12

ПЕС едит печ сам користио и за прошли ПЕС. По мени најбољи. Мада имај на уму да је прављен дан после изласка игрице, тако да нема свих дресова, додатих осталих клубова и тако то. Али стално апдејтују. Неки лик са овог форума са линка прави инсталације које су далеко мање, јер ови иначе кад избаце апдејт, мораш опет да скидаш цео печ. Дакле он прави инсталације које само додају оно што је ново у апдејту. Све у свему, прати ту тему што сам ти дао на линку. :)

18. Generalno, mnogo je bolji nego dvanestica, samo su golmani malo tupavi, već nekoliko puta mi se desilo da sam dao gol iz bukvalno mrtvog ugla, samo prođe pored golmana kao da ga nema.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.