ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. - презентација саме утакмице: мали напредак. Публика се и даље у појединим сегментима понаша као да су на сахрани. Додуше, напокон постоје реакције после голова. Коментатори као и увек очај. У сваком случају, далеко слабије него фифа 13 у том сегменту. Кад играш ПЕС имаш осећај као да на Марсу играш фудбал, не постоји тај осећај да учествујеш у фудбалској утакмици.

Vidiš ovo je nekom ko igra fudbal cenim apsolutno nebitno. Drugo svaki drugi patch na netu a ima ih jedno 200 za svaki PES nadrkava navijanje i te gluposti. Ja često imam trip da gasim zvuk i slušam neku muziku. Dok sam na PES 6 igrao master ligu u pozadini mi je radio vinamp i slušala se muzika, bole mu kurac da li će da se raduju ili ne kad dam gol.

Za grafiku me uvek boleo kurac, čak sam i popizdeo kad su od 2008, inače najgoreg PESa, počeli da prate FIFU po tom sranju. Jebe mi se kakva su lica fudbalera. PES 6 i više nego zadovoljavajuća grafika. Što se FIFE tiče igrao sam poslednji put 2004 i onda prošle godine na nagovor ljudi probao 2013. I tu se ništa sem grafike i nekih sitnica nije promenilo. Sva trojica smoreni ko kerovi, gasimo soni i tražimo nekog ko oće da menja PES za FiFU. Ni pes 13 nije ne znam ti ja koliko bolji, i on je govno, al opet daleko realniji. Čak bi i bio dobar pes da ne postoje neki bagovi kojima su na jednu foru omogućili da se daje mnogo golova. Pes 14 je to popravio ali je zato neki blaže retardirani azijat koji drka na hentai i jede sirovu ribu rešio da toliko usere prekide i vrati penale na staro, čini mi se sa dvansetice i ponovo onemogući da normalan čovek lako postigne gol iz istog. I sad je ovaj PES umesto sređena i bolja 13ica postao malo poboljšana pa onda dosta razjebana trinestica.

Ako ovo ne isprave igraću 2011 sa el klasiko pečom i bole me tuki. To je poslednji kršten fudbal posle nenadjebive šestice.

2. Vidiš ovo je nekom ko igra fudbal cenim apsolutno nebitno

Е па видиш ја ценим. И многи које ја знам. Ценим твој став и укус, цени и ти мој.

Само не капирам то што неки овде звуче као да им цела фамилија ради за Конами.

3. Само не капирам то што неки овде звуче као да им цела фамилија ради за Конами.

+1
    Jel mozda primetio neko da sudija dosta cesto svira ofsajd, a kada prikaze REPLAY, jasno se vidi da nije bio?

4. Odigrah juce pes 14.. kakva je ono grafika ko da su se vratili 3 godine u nazad. Teren ko da je plasticna kesa, efekat trave ne postoji.
    Pocetni meni 90te stil..
    Ne znam sta im znaci ono menjanje nacina centriranja.. Bukvalno ne umem da centriram..
    U jednom trenutku igraci svi zastali, mi mislili sudija svirao nesto,i samo odjednom nastavise da igraju.. Golmani su mnogo bolje uradjeni, i njihove reakcije uopste.. Prijem lopte dosta otezan, kao i pas, sto mi je ok, al je zato olaksana zavrsnica..
    sve u svemu, rano je da dajem neke ocene,al za sad mi deluje kao losije od 13ice..

5. Ja sam čuo da to nije taj pes što oni planiraju...

6. Само не капирам то што неки овде звуче као да им цела фамилија ради за Конами.

Prošli put kad sam rekao šta mi se kod fife ne sviđa ti i još neki me napadoste da nemam pojma i da sam igrao na biginer i tako to. Kao da sam vam porodicu pobio ste skočili. I sad napišem samo šta ja mislim i šta misle ljudi koje znam i pritom napljujem konami zbog toga što su zadnjih nekoliko fudbala zagovnali skroz i ispade da ja branim konami kao mi cela familija radi tamo.
    Uvek su se manje više razlikovali ljubitelji pesa i fife, prvi su cenili igrivost, realnost igrice a drugi uvek cenili grafiku, šminku, posebne driblinge i poteze(od kojih mi se sere u novijim pesovima) i ostalo plus mogućnost davanja gomile golova.
    Cenim tvoj ukus, nisam rekao ništa o tome samo sam rekao da je to što si ti naveo ko jednu od mana pesa meni nebitno. Igrao sam winning eleven dok su bila imena fudbalera ispisina onim znakovima jebenim i dok je komentator bio onaj Ćing Ćung Viningeleven žutać tako da mi je ovo sad svakako napredak i sasvim dovoljno dobro.

Kaže mi ortak da je kod njega grafika mnogo bolja, vrv jer ima nadrkaniju grafičku od moje i da nije teren ko plastični tepih. Mada opet ne vidim iz kog razloga nisu mogli da stave normalan izgled trave sa nekih prethodnih pesova za korisnike koji igraju na low detales.

7. Ali prekidi? Što su ih tako usrali? Verujem da je FIFA opet bolja.

8. Kako uopste kod prekida dodati loptu igracu koji se recimo nalazi u liniji levo/desno od igraca koji izvodi loptu?

I da kazem samo da mi se svidjaju nova uklizavanja. Mnogo brze uklizavaju, i nekako im je "duzi let". I plus sam uocio da su popravili da kad uklizas sa ledja ne ide onako moronski svaki put isto sa nogom napred, nego je lik mrtav ladan Mesiju sa ledja na krug cisto uzeo loptu.. Ocu da kazem, da je svako uklizavanje drugacije, nema ono svima isto,pa kad uklizas sa ledja mozes samo da skrljas i to je to.

9. Ko zna, ako to ne isprave ovaj pes je u potpunosti neigriv. Jebeš ti to kad iz slobodnjaka ili kornera ne znam gde šaljem loptu.

10. Kako uopste kod prekida dodati loptu igracu koji se recimo nalazi u liniji levo/desno od igraca koji izvodi loptu?

На џојстику је на десном аналогу, што значи да мораш да подесиш контроле за десни аналог у контролама.

11. Meni je već godinama i pes i fifa za tri koplja lošija sportska simulacija od NBA-a a mislim da će tako biti i ove godine

12. На џојстику је на десном аналогу, што значи да мораш да подесиш контроле за десни аналог у контролама.

Ma ja igram kod ortaka, on ima one dzojsktike glomazne sto nemaju ni start dugme bukvalno,a o analogu da ne pricam.

Start stavljam na R2.

13. Uvek su se manje više razlikovali ljubitelji pesa i fife, prvi su cenili igrivost, realnost igrice a drugi uvek cenili grafiku, šminku, posebne driblinge i poteze

Realno ovde si sve rekao, salažem se.

Onu strelicu na PES-u sam odma sklonio i u podešavanjima namestite na koji način da idu pasovi itd. Bez džojstika mora na basic mada je to inače do sad tako radilo, ko igra na džojstiku sa pečurkama verujem da je sad lopta u prazan prostor vrh. To sa prekidima mi stvarno nije jasno što su dirali, kad je pes pre ovoga bio stvarno dobar što se toga tiče. Po meni to im je najveća greška. Komentatori opet zasrani, mislim da bi Aca Stojanović bolje komentarisao, mada sam na to i iz pes-a i iz fife naviko pa i ne obraćam pažnju više.

Kontrola lopte je zajebanija i teže je za igranje, ali je realnije i meni se to sviđa. Možda neko voli brže i jednostavnije da bude, sve je stvar ukusa.

E sad za ofsajde nisam primetio to, kad god je sudija svriao jeste bio ofsajd, kao i ranije. Ja igram na high details pa mi je teren normalan, a igrači su mogli da budu bolje odrađeni. Kad ih snimi kamera iz bliza sve ok, ali kad se udalji dok se igra izgledaju znatno lošije nego ranije.

Videćemo kakva će da bude fifa 14, ako bude ličila na 13 nema ništa od toga. Realno i pes i fifa moraju da budu bolji, a oni kao da se teše što konkurencija ne ume da napravi kasvetan fudbal pa ih boli tuki. Tako je bilo i sa NBA, ea sports ga je pravio godinama i uvek neke falinke i nerealno, dok 2K sports pokazao kako se to radi sa 2k9 pa sve do danas.

14. Evo sad igrao kod ortaka na boljem kompu i grafika je odlična, teren je vrhunski. Al brate bar tri čista ofsajda ali baš ono očigledna nije svirao. Mnogo bagova ima a iz slobodnjaka samo sam sa Rikelmeom uspeo da zapretim inače kurčina. Ne znam sranje mi je za sad, mora to mnogo bolje. Previše bagova. Klizeći je dosta bolji sad, na trinestici sam dobijao kartone nenormalno ovde je to dosta bolje.

A NBA 2K definitivno najbolja sportska simulacija.

15. A NBA 2K definitivno najbolja sportska simulacija.

Don't mix frogs and grandmothers.

16. Aj dajte krek ako imate, ja skinuo ripek.

17. @Seka http://goo.gl/aakVak

@Svi

Za slobodnjake morate da imate analogni dzojped.
    U zavisnosti kako se podesili kretanje na krstic ili palicu,
    na desni analog podesavate levo desno, na krstic ili palicu gde se krecete
    podesavate gore ili dole, cak ima i relativna putanja ako ubodete dobru jacinu suta.
    Inace gde je select sides pa kad se klikne kvadrat,
    tu podesavate na off ili kako vec te napredne opcije za sve zivo.

Evo primera: http://goo.gl/4Lm8wk

Meni najvise smeta sto sad vode lopu kao retardirani
    ne mozes sada lepo da skreces kad ne trcis
    moras da mrdas igraca/smer na jedaan analogni/krstic
    a loptu/noge na drugi...
    Inace uvek gubis loptu u 99% slucajeva kad probas najobicnije pravo-ukoso-pravo.

18. Inace uvek gubis loptu u 99% slucajeva kad probas najobicnije pravo-ukoso-pravo.

Можда зато што је тај дриблинг престао да буде користан још у време Бекенбауера?

19. Zaključio sam da ne treba ni da skidam...

20. Dobro si zaključio, čekaj fifu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.