ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Ljudi, skinuo sam pes pre 5-6 dana. Radio je do jaja. Juče je počeo da koči odjednom... podnošljivo, al' me jako nervira. Je l' zna neko u čemu je problem??

2. Isključi AV dok igraš možda on zajebava.

3. Aha lololo, aj probaću, hvala

4. Kad pikaš PES, stisneš lepo ctrl+alt+del, ideš pod task manager, pa na Performance tab, pogledaš koliko posto ti je komp opterećen.

Ako je haos, tipa 80%+, onda odeš lepo na Processes tab, staviš da ih izlista po memoriji, pa gledaš šta te davi, i sistematski eliminišeš jedan po jedan, dok ne skontaš koji je kurac.

Ja sam tako par puta za igre kad seku, obično bude da je ostao upaljen neki program koji je spušten dole, pa jede RAM.

5. Ako nije antivirus onda uradi ovo što kaže Chavez.

6. Evo sad je ok. Do antivirusa je. Hvala momci na savetima!

7. каква је четрнеска генерално? јуче ми рекоше да им је срање, па сам онда сконтао да су играли једном тако да та прича не пије баш нешто пуно воде. мислим, њима су највеће грешке то што трокут не може проћи и што се на 10 метара од гола завршава прича. трокут знаш ил не знаш, а шут јебига, учи јаране.

а и реално, сваке године се прво посеру по ПЕСу па се након пар играња куну у њега.

8. meni je odličan, samo prekidi loši, to je to

9. Мастер лига оперисана у односу на прошлу годину, не можеш ти да подешаваш трошкове, нема спонзора и остале глупости. Радовања послије освојених купова су дебилно одрађена. Једина добра ствар у мастер лиги ПЕС2014 је што на крају сезоне ти добијаш понуде као менаџер да бираш гдје ћеш да наставиш каријеру, у ком тиму.

Мени се ипак чини да је ПЕС2013 био бољи, овај су баш некако скарабуџили.

10. @Peki d dzem

Nije stvar u driblingu kao finti,
    nego katastrofalno sporo i tromo vodjenje lopte na obicno kretanje.
    Treba ti dva analogna za kretanje/vodjenje lopte, ili krstic+analogni...

11. ja nabacio peč, sad mi je još bolji

12. Који си печ скинуо?

13. Meni golmani deluju jako retardirano...

14. Odigrao sam par mečeva i prvo što sam primetio su retardirane sudije.U tri utakmice mi sviraju 3 nepostojeća ofsajda što se lepo vidi na usporenom snimku.Kriterijum za kartone je debilan skrljam igrača sa leđa koji ima otvoren put ka golu i dobijem samo žuti?????Sudija za prednost nije čuo.Oni pokazivači kod slobodnih su izašli iz mode tamo negde oko 2008,2009.Uklizavanje mi se doduše mnogo sviđa to je jedina svetla tačka igre.
    Biće fifa bolja i ove godine

15. Срклетник, ја мислим да имаш неки фиксер за те .длл фајлове, погледај на гуглу. Мени једном требало за Ен би еј, па сам скидао, али се не сјећам како се тачно зове програм.

16. То је то на шта сам мислио.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.