ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. http://www.youtube.com/watch?v=94tQ4LJaGhk
    Moze to u fifi 11.Ali cini mi se da je dosta zajebano.
    A i smoris se dok lopta dodje do golmana.

2. Uh jebote,dobra fifa.

3. E,da se i ja ukljucim.Igram pes od sestice redovno,ranije sam igrao we i iss.Ovaj poslednji pes,je toliko debilno uradjen da je meni zao njega da gledam.Ustvari da razgranicim neke stvari.Kada igras master ligu sam (ja igram sa Zvezdom,Mancesterom,Atletikom...) ,nije toliko lose,navikao sam se na pas,stavim svoju formaciju (4 1 1 4 xD),i to je ta takozvana dobra strana ovog novog pesa.E sad...Become a legend (BAL).To je toliko retardirano napravljeno da ja nemam reci.Trazenje lopte je totalno beskorisno,jer on-komp ne moze da ti doda loptu gde ti hoces,nego kada su isped tebe petnaestorica on daje u prostor,a kada mozes sam da izbijes ispred golmana,on ti daje u noge(recicu u noge,iako moras da se vracas i okreces kao bus 23. na stanici kako bi je pokupio)!Ili,kada komp napada po strani,ako igrac tima u kom ja igram nekim cudom uzme loptu,nema leba da se okrene i pokusa da nadje svog igraca,vec je uvek produzi u AUT?!?Vezano za to,ako je lopta blizu liniji,i igrac dolazi pravolinijski ka njoj,mozes da ga jebes,nastavice da se krece,sve dok ne ode u aut(ovo se desava i u master ligi)!
    Nastavak...Igram sa ortacima zajedno sezonu(nas troje za jedan tim) i kada nas igrac ima loptu,koji god da je,on NE MOZE,znaci ne postoji mogucnost da pretrci nekog igraca,tj. da ga ostavi iza sebe,jer kada ga i usere da ga pretrci,ovaj se vrati i uzme mu loptu.Sut je takodje blago retardiran.Jer kada se sutira,uopste nema neke poente,vec zavisi od igraca da li je karao sinoc,da se tako izrazim.Dam gol sa Forlanom sa pola terena,prvi napad,sledeca scena,Aguero na prazan gol skida transparent "Glory,glory" 6 metara iznad gola.Prosli pes je jos vece sranje od ovog,koliko god to cudno zvucalo,samo cu reci ono rolanje lopte prilikom okretanja igraca.Fifu 10 sam igrao preko neta,iako sam ranije vise gotivio pes,fifa postaje sve bolja i bolja,dok pes postaje fifa od pre 6 godina.Online fifa je bila sprdnja,deres neke majmune,oni izadju,i ne pise ti se pobeda.Dobio sam lika koji je bio 10. na tom fifa ranku 2 puta,i lik oba puta izasao.Ali su i mene drali :) .Tako da,ako pes ne poboljsa te gafove u narednim godinama,FIFO EVO ME!Inace,uvek igram na najteze...

4. Instaliro sam juče, odigro sam jedno 20 tekmi, dosta su realno odradili, negde su zasrali, ima par bagova, na primer:

Hvatanje lopte volejom sa trideset metara prosečnim igračom i odmah opasna situacija, ponekad debilni golmani, previše autogolova i teškoća da kada lopta ode iza golmana defanzivac izbije nju a ne da je grudima ubaci u gol, igrači koji kao namerno ulaze u ofsajd zamku i ne pomeraju se odatle, onda propuštanje igrača da prodje bukvalno pored defanzivaca a da se oni ne pomere ali mislim da tu možda ja radim nešto loše...

Ima još al ne mogu da se setim nečeg posebnog, ostalo nešto vrh nešto onako, učinili su da je igra manje igriva, ne tako zarazna, i to mi najviše smeta, mada nadam se da će biti malo bolje kada budem počeo da igram sa džojstikom i kada igram protiv živog protivnika...

5. Играм ПЕС 2009 и није лоша. Играм на легенд мод са Звездому лиги шампиона у формацији 3:4:3 и успем од 6 мечева 1 да добијем и 2 да ремизирам, све у свему није лоше. ПЕС 2010 је чисто срање јер са дефанзивцом часком претрчиш све противничке играче, и из спрдње га даш левом под рашље. А ФИФУ нисам имао прлику да играм, мораћу ускоро да је испробам. Толико од мене :) ПОЗДРАВ!

6. Jebite se fenseri, ja upravo instaliram Fifu 99, drmnula me nostalgija. :)

7. Fifa 98',izdanje za svetsko prvenstvo kida! :)

8. ne radi ti fifa :(

9. Фифа 2002, Јари Литманен и голови са пола, кад се само сетим тих времена. Од тада је фифа отишла жешће у канал, ПЕС је прејебао жестоко...

10. Pa ovako... Tek sam skoro počeo da igram PES 2011 jer mi je bio užasno odbojan, gledao ortaka i njegovog ćaleta kako igraju, 90 % tekmi im se završavalo 0:0 , dok u
    desetk(c)i pršte šanse na sve strane. Zato ipak preferiram desetku, jer ne igram stvarno fudbal, već igricu gde je glavni cilj zabava. Elem, sad počeo da igram sa Realom, sve protiv Barselone, najjačeg tima , dobijem 1 od 7 utakmica, ali se uhodavam polako. Igram
    4-1-2-3,
    Kasiljas-Karvaljo-Pepe-Marselo-Ramos, na zadnjem veznom Alonso, prednji vezni su Ozil koga sam nabudžio na 87, jer je to realno i zaslužio, razbija ove sezone, i Kakom. U napadu Benzema levo, Ronaldo desno i Higuain kao centarfor. Ako se Liverpul dobro pojača ove sezone, možda počnem sa njima da igram kao u '10, jer se sa onako bednim timom ne može. Grafika-vrh

11. igram pes 11 sa Napolijem Arsenalom i Borusijom formacije 4-5-1(ali se transforimes u 4-3-3) i 3-5-2 :D jbg volim kontrolu nad sredinom mada kada uzmem fk kolubaru i odvalim Mancester siti sa 4:0 smorim se posto nisam izgubio mec od kako sam instalirao jsl patch xD

12. Јсл је генерално говно. Сјебан је гејмлеј скроз, плус у мастер лиги на почетку звезда игра ЛШ :/ Иначе играм са Лациом, јебем маме у жабарској лиги. Зарате мачка, само се провлачи кроз противничке одбране. Највише волим кад узмем лопту негде око центра, направим децу одбрани, исцимам голмана и ушетам се. Слободњаци су жешће зајебани, треба доста времена да се увежбају. Иначе је 11 најбољи фудбал који сам играо до сад. Имам и 10 па кад хоћу да се иживљавам играм њу-

13. brate meni je gejm plej vrh xD a u master ligi ne mozes da odredis ko ce da igra ls jer je sasvim proizvoljno xD

14. Ја мислим да није произвољно... На обичном ПЕС11 су унапред одређени тимови из лига који играју ЛШ. Можда је на ЈСЛ то промењено, али друг ми каже да и њему играју исти тимови ЛШ као и мени, а мало је вероватно да нам се поклопи :)

15. Ja pikam PES6 zauvek. Imam sve žive pečeve kurčeve palčeve, sve odradjeno tako svetski, evo, malo ću da se hvalim.

http://imageshack.us/m/35/7451/unlediu.jpg

http://imageshack.us/m/30/337/unled2ci.jpg

http://imageshack.us/m/688/7987/unled3b.jpg

http://imageshack.us/m/16/2755/unled4d.jpg

Ko me dobije, every honor! :D

16. ПЕС 11 КРШИНА. Пес 10 измислио фудбал за ово говно које нећу ни да називам Песом.

Мислио сам да ово никада нећу изговорити али

ФИФА 11 ЈЕ ЗА ПЕС 11 ВЕЛЕСИЛА ЈЕБЕНА

:(

17. Јбг, треба мало да се навикнеш, 11 је одрађена јако реално... Ја играм оба и 10 и 11, на 10 је много боље одрађена ЈСЛ... Иначе овај Шолим печ јебе, за друштво је идеалан док је Мастер лига боље одрађена на овим новијим...

18. PES 2011 je najrealniji fudbal do sada. Naravno uz veliko poštovanje onih koji i dalje simpatiziraju PES 6, jer je ta verzija ipak bila prava evolucija.

PES 2011 pa onda PES 6. A oni koji igraju FIFU, stvarno ih ne razumem.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.