U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Zar je toliko loše. Kakva je preciznost dodavanja? Je l' se i to mora manuelno, da ga okreneš u milimetar prema saigraču, sa bi poslao dobru loptu?
Zna li iko kako da riješi problem kod PES-a 12-ke što neće na intelovoj grafičkoj da se igra? Uđe u igricu i odjednom izbaci. Nalazio sam nešto na jutjubu, mada je komplikovano i ne djeluje meni. Nervira me to, imam sistem rikvajerments da ga igram, a ne mogu zbog toga.
Sjedi i plači.
Plačem ima pola godine. Pa reko' da vidim ima li ovdje dobrih i za ovu vrstu poduhvata kompetentih osoba, koje bi da pomognu koleZi Vukajlijašu u nevolji.
A jesi siguran da ti grafička podržava, odnosno zadovoljava SR?
Čini mi se da podržava.
da ti nije možda integrisana?
OpOPopOP :D
Intel piše jebem li ga, ne razumijem se ja u to.
ma nebitno šta piše, pitam jel ti grafa u sklopu matične ploče ili posebna, uštekana u slot bre? a verujem da je integrisana, čim piše intel. znači, teško da možeš da igraš to, osim ako ti možda neki najnajnajnoviji drajver ne omogući.
Piše i na plavuši, na sniženju, pa je ne stavljaš u mikrovalnu.
Intelov može biti samo procesor, a grafička, ako je lap top, je vjerovatno integrisana.
Laptop, valjda je integrisana ne'am pojma.
Laptop, valjda je integrisana ne'am pojma.
onda jeste garant integrisana. što je loša vest za tebe Ninčilo:(
Jebiga. Što sam igr'o, igr'o sam.
ljud moze pomoc
imam windows 7 sve xekstra radi, svaka igra ful fulova, ali pes mi stalno koci
u svakoj partiji najmanje 1-2 baga
zastane, tako secka pola minuta i onda pusti i igraci se krecu brzo kao munje par sekundi
konfiguracija je ok, probao sam sve rezolucije kao i kvalitet low,medium i high
ima li neko neki savet ili nema nade
То је до хард диска, и мени се дешава да закује па онда играчи потрче као муња.
upravo to
kad kazes do hard diska, mislis li mozda na memoriju na hardu?
И ја сам имао пар пута тај баг, али није тако чест.
Иначе ја сабијам овај ПЕС иако ми се не свиђа, као што сам раније писао, на суперстару са Атлетиком јебем редом. Мислим јесам тек 10. на табели, али све поразе сам имао на почетку, док нисам ушао у штос, зато не знам кад сам последњи пут изгубио. У ЛЕ сад играм са Интером у четврт или осмини финала, не знам тачно. Шпиц ми чине Фалкао и Дрогба и када су расположени сабијам. Једино ми се Барса усрала на свом стадиону играо сам 2:2, и то други гол сам примио тако што је батица (мој голман) лопту која му је ишла у руке, и никог око њега није било избио рукама у паду до Месија који је само ћушнуо у мрежу. И средите ту Фифу више!
E kad vam igraci potrce kao munja, pritisnite esc 2x i vratice se u normalno stanje..
Не, мислим да ти хард не ради како треба, да кује.