ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. a jbg, sta da radim sa ovim bagovima, nije svejedno kad ti u sred sanse zabaguje pa igraci pocnu da lice na prvotimce zvezde i partizana
    nisam razmazen, ali stvarno ume da iznervira i ponekad je neigrivo

2. Ја сам превише живчан да бих играо ово. Дај више направите тај крек за фифу, па ако ни она не ваља да одморим од фудбалских симулација годину дана.

3. Sta bre da odmaras, nabavi pes 6 lol
    Uspeo sam dodigram prvu partiju bez ijednog baga
    fazon rezolucija najmanja 640:480 na low quality

4. Zbog cega tacno toliko hvalite PES 6? imam lepe uspomene iz vremena KAD sam ga igrao, ali nije mu neka grafika, a i ne volim da igram sa toliko starim timovima, glavni razlog sto skidam nove pesove je zato sto imaju apgrejdovane timove i bolji gejmplej..

5. ja licno upravo zbog tih licnih uspomena
    nekako me podseca na detinjstvo
    a takodje mi se svidja sto ne mozes uvek da prodjes po strani k'o u nekim novijim pesovima, a i treba vise skilla

6. Пери батице, од старих песова једино се за шестицу и даље праве печеви. Значи, имаш све нове тимове и у њему. Онда је једино графика проблем, али то није толико битна ствар.

7. a i ne volim da igram sa toliko starim timovima, glavni razlog sto skidam nove pesove je zato sto imaju apgrejdovane timove i bolji gejmplej.

Fino skineš peč sa apgrejdovanim timovima za PES 6 i to je to.

8. Peri, uporedi reakcije golmana u 6 i 12. A i oni timovi mi se sviđaju. Inter je neprevaziđen u 6-ici.

9. jes neprevazidjen, a i stivi dzi, lampard, teri, toti, del piero...svi su oni bili mnogo mladji, a i taj sastav junajteda sam znao napamet(tek kasnije sam saznao da postoje i drugi klubovi u engleskoj ligi, a ne samo celsi i junajted)...i ne znam za vas, ali moje detinjstvo je obelezio i fifa manager 07, moj brat i dalje igra to, voli takve postave klubova...nisam znao za te pecove, kad bude zimski raspust skinucu sve to jer ovako vise ne igram igrice, previse me zamaraju..

10. Jebacu, ako i tebe zeza ono kocenje, pa trcanje u fazonu munja, mislim da sam resio problem. Treba da se skine onaj data pack, iskace ti kad udjes u pes, ako ne, pokusaj da ga nadjes u editu. Jos nije provereno, ali vec tri partije sam odigrao bez ijednog baga na low quality i nekoj osrednjoj rezoluciji. Sad cu da probam da pojacam malo, pa sta bude. Ranije nije moglo ni na tome.

11. Ма то је због харда сто посто. Бар код мене, кује ми опасно у сваком програму.

12. Nije vam to do harda, nego komp u pozadini krede da radi neki proces (recimo update antivirusa, ili neku random radnju za koju samo on zna), i u trenutku odvuce dosta memorije sto se odrazi na igru tako sto zakuca..

13. Брате, знаш ону лампицу за хард диск на компу? Е, она треба да трепће. Мени се упали и стоји тако неко време и онда сваки програм закује. То се дешава и са песом. Значи, до харда је. Бар код мене.

14. Ја скин'о Пес неки дан, кад сам инсталир'о и отворио, отвори ми у некој малој резолуцију. Оно црно са обе стране на монитору, слика само у средини. Ае добро то, тако сам игр'о и Пес 6, па ми није ништа фалило. Рекох, да почнем да играм, кад оно - 'оћеш курац! Чим сам отиш'о на онај егзибишн гејм, нисам ни тим почео да бирам, већ ме избацио. А пре тога, кад отварам игрицу, стигне ми неко упозорење да ми је слаба графичка за ову игру, што је немогуће (или можда није?), јер је лаптоп скоро купљен, а на њему могу да играм НБА 2К11 (иначе моју омиљену игрицу откад постоји) без икаквих проблема, иако је вероватно много захтевнија од Песа (или није, а?).

15. To kočenje koje vam se javlja me podseća na problem koji sam ja imao. Ako se igra zakoči neko kraće vreme, a onda kad se otkoči radi sto puta brže sekundu ili dve? Nije to do igre, nego do kompa. Prvp mi je jedan lik što se bavi time reko da je to do hard diska, ali ja nisam znao šta da mu radim, pa sam odneo komp kod njega. Na kraju ispalo da nije to, nego zamenio ja mislim sata kabli da se zove (verovatno je jeftin čim mi je džabe namestio kabli) i nešto je možda softver čačkao ali posle toga mi komp radi normalno. A to sa grafikom ne znam, meni radi sve normalno na 1280x1024 detalji high. Jedino mi se desi po nekad da izbaci pre meča dok se namešta formacija.

16. Може, свакако лепши призор од Рунија и Пујола. :Д

17. Фифа је спремна, чека се само да се аплоадује на скидрововом сајту. Ево линка па чекајте, вероватно ће после поноћи у неко време бити спремна за скидање.
    http://www.skidrowgames.net/fifa-13-internal-reloaded.html
    Ако сте већ скинули игру, већ има линк за скидање само крека. Ево и упутство ако неком затреба.
    1. Unrar.
    2. Burn or mount the image.
    3. Install the game.
    4. Copy the cracked files from the \Crack directory on the disc to the
    <install>\Game directory, overwriting the existing exe.
    5. Before you start the game, use your firewall to block all exe files in
    the game's install directory from going online. Use the game setup
    before starting as well. It can be found in the following directory:
    <install>\Game\fifasetup
    6. Play the game. While in game, avoid all of the online options. If you
    have Origin installed, it may start it up. If that happens, ignore the
    prompt, play offline, and don't login.
    7. Enjoy!

18. Хаха, сад сам играо ову фуфу. Какво срање мајко моја...

19. PES je sranje... Igram Fifu 3 dana i dosta je bolja od prethodne, a da ne spominjem koliko je daleko ispreda PESa... Ne vidim sta vam je tu dobro osim sto mrzite EA i Fifu pa terate kontru...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.