ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Čekaj be za koji pes je ovaj smoke ?

2. Pa piše ti. Za 2012.

3. Pa kakv je onda pes kad je fifa bolja. Generalno fifa nije losa ali ima pun kurac stvari sto nerviraju. Prvo onaj lob pas. Svaki igrac moze da ga odigra perfektno, i kada odigra moja odbrana ukljuci opciju full retarded i zaboravi da trci. Imam 10 poraza i to me svi pobedili na neke glupe kontre i uglavnom im taj gol bude i jedini sut dok ja uvek imam minimum 10 suteva. I to nisu sutevi sa 30 metara pa da me usere ko Racu Petrovica, vec su uglavnom 1na1 sa golmanom. Razumem ja da je to Tores ali ipak ne moze ni on biti toliko smotan. Pa jebo mater, nekoliko puta sam masao i prazan gol

4. Odličan je PES, nije navika, već osećaj koji pruža. Još kad nabaviš peč pa imaš normalne dresove...oooo radosti nema kraja :D

5. Ima li neko da igra na iksboksu? Mislio sam da ga skinem za xbox ovih dana, pa me zanima ima li neke veće mudrosti od samog narezivanja toga što sam skinuo tako glat?
    Edit: Hoću reći, da bi radio na konzoli ako ga skinem sa torenta.

6. Koji je poslednji peč za pes, a da valja?!?!?! Tj da su odrađeni transferi i dresovi?

7. ma kakav god da je Pes je uvek bio i uvek biće najbolja igrica

8. Jel zna neko kako se menjaju kontrole na fifi, danas je instalirao a već me smorila. Izgleda da ne mogu da napustim pes..

9. To za fifu ne znam ni ja. Jel ti stalno vraća na i,j,k kad nameštaš strelice. Zato igram na džojstiku.

10. Nisam bas u toku sa konzolama pa me zanima jel ima pes 2013 za soni 2 i ako ga nadjem na netu kel samo skinem i narezem i to je to ili treba jos nesto?

11. Ma serem ti se ja na fifu, može ona da bude i 500 puta bolja od pesa, al jebeš to kad ne možeš ni lepo kontrolne da namstiš..

12. Da li neko može da mi pošalje linkove pečova za Pes 6. Ne mogu naći, samo me prebacuje s jednog linka na drugi.

13. Је л' има негде да се купи Фифа 13 оригинал за две, три хиљаде, пошто ових пет нема шансе да дам...

14. Gledaj na internetu obično može da se nađe jeftinije nego kod nas.Ja nemam ni jednu original igru al mi dođe da kupim novi nba koliko je dojaja i igram online.

15. brate,dabe ili brate dube,jedino k'o moze da ti pomogne je neko sa pesoholicara.a to sto igras pecovanu sesticu je za rispektovanje.da imam kapu,skinuo bih je.najjaci dbalfu za vjek i vjekova,sve i sja...

16. Потражио сам по форумима, и нашао лика који продаје за 2500, а цена у шоповима је чини ми се 5700. Мада је ова од 2500 без тог неког ултимејт тима, а са тим тимом је 3700. Све у свему можда и купим. Има пун курац игрица у понуди лик, коме треба нешто оригинал може да га дода, ценим да није неки преварант, оставио је свуда и скајп и број телефона.
    ЕДИТ: Добро је што сам ставио контакт :)
    Миленко123 на скајпу, а број +381645330527

17. Ako voliš da igraš onlajn, nikako nemoj da kupuješ bez ultimet tima. Mada možda i ne voliš to.

18. ima neko neki dobar link za 12icu da skinem?