ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Nema veze dešava se da ljudi zaborave. :)

2. PES 2013 (sony play station 3)
    ukratko od mene:

POZITIVNO:
    - Teže se daju precizni pasevi
    - Golmani koliko-toliko bolje intervenišu
    - Dobra muzika

NEGATIVNO
    - Nema više COMUNITY
    - Nema ni lige da se igraju
    - Na X se dobijaju žuti kartoni

3. Жајак, је л' имаш неки печ за Пес на Сонију да има Партизан, Звезду и више тих неких румунских клубова? Ја сам скин'о један са исправљеном Премијер и португалском лигом, плус има прва и друга Бундеслига, ал' фале многе екипе из УЕФА купа.

4. E ljudi, treba mi pomoć, skinuo sam pes 13 i nema foldera crack, a kad pokušam da uđem u igru izbaci mi No disc inserted.
    Please insert the original "Pro Evolution Soccer 2013" CD/DVD.
    Please have a look at http://www.securom.com/message.asp?m=nodisc for further, more detailed information.
    Ima li neko pojma šta da radim?

5. Ја мислим да треба да крекујеш игру.

6. mora krekuješ, ne može drukše. folder ne mora nužno da se zove crack, to valjda znaš. ako čak i nema sličnog foldera, potraži na netu krek, ima kaki oćeš.

7. džabe, krekovao ga ja kad ono kurac... Skinuo dva kreka i ne radi

8. pa možda moraš da nađeš krek za tu verziju koju ti imaš. Svaki torent aploder ima neki svoj krek, potraži kako se zove taj tvoj pa nađi.

9. Ne vredi, imam skidrow verziju i skinuo sam nekoliko krekova za tu verziju ali ne vredi... Jel ima još neko sa ovom verzijom?

10. možda ti se nešto apdejtovalo, ili neki loš peč si odradio, nem pojma.

11. Meni skidrow nije radio od extremezone-a. Skini proper ako ti je brz net.

12. Da li postoji neki normalan peč, da su popravljene ocjene igrača. Samo me ocjene zanimaju, ne interesuje me grafika, tribine, dresovi, grbovi, stadioni, kopačke, frizure...
    Igrao sam neki dan sa likom koji je stavio neki peč, ne zna ni on koji, i igra sa PSŽ-om.
    Tijago Silva ima 100, kad se stavi na dmf(wtf?!), u napadu Ibrahimović ima 98, a Laveci 95. Pa ne znam koji je retard to pravio.
    A u Čelziju, recimo, Mata ima 80. Marko Marin ima 83, a nije zaigrao utakmicu za Čelzi. Tores ima 78, mogli su mu bar dati još dva da požuti. Falkao ima 78, šta pričati dalje jebote?! Suarez ima 81. Smiješno je, jebote.
    Što se igre tiče, mislim da je dobro što su uveli da se češće može dobiti karton sa iksom. Manje se sjecka igra, ne krlja se toliko, jer valja se paziti. Nervira me što su sjebali igru krilima, odnosno ubacivanje u 16. Sve ide golmanu, u kurac. Jes da nema više Drogbe i Anjelke u Čelziju, konkretno sad govorim o jednom timu, al igrao sam još sa nekoliko, ali zna i Tores da skoči. Za nekoga ko igra dosta po krilima, ovo je problem.
    Još nešto, gužve u 16 se sporo čiste, treba nekoliko sekundi da se dođe do lopte, sve neki glavomet, ovo ono. Pa zna se da se to izbacuje čim igrač dodirne loptu.
    I ubjedljivo najviše me nervira sporo dodavanje i ispucavanje. Recimo ako vratim loptu golmanu, treba mu jedno 2-3 sekunde da izbije loptu koja ide prema njemu i njegovo je samo da je udari. A igrač koji je 40 metara od gola stigne do mog golmana koji se sjeti da izbije loptu kad mu ovaj priše na metar.
    Po mom mišljenju najlošije je odrađena ta relacija, golman-odbrambeni igrači, odnosno dodavanje golmana zadnjem igraču odbrane, ili bacanje bekovima, na stranu. Kao da odbrana ne prati šta golman radi i onda dođe do bezveznog gubljenja lopte i nerviranja. Primio sam nekoliko stvarno glupih golova zbog tih stvari, ali treba malo vremena da se naviknem. Mislim da će biti sve ok, kad odigram još koji put.

13. Mogli bi napraviti neki turnir u PES-u :)

14. Ima li ko da igra fifu? Jes sranje al da ne bude da sam dzabe dao pare. Mada nisam ja ni dao pare. Dosla tetka i z Njemacke i dade mi 3000 i kae ev mali kupi novu fifu. Ja reko mars tetka, picka ti se osusila, pes zakon madafaka. A ona ce meni ili fifa ili nista. I tako se ja prodam za male pare

15. hahahahah pička ti se osušila hahahahahahahahaha :D E jesi kralj :D Nađe se tako neki kao ti što ima tetku u Germaniji :D

16. Дубе, да није можда он сам едитов'о те играче ПСЖ-а и напумп'о их коњским стероидима? Не верујем да неко, ко покушава да направи озбиљан печ, може да направи такву грешку.

17. Ma nemam pojma sreto, može svašta biti.

Nego, vidim da se ovde spominju pečevi za PES 6. Ima li neki da je od skoro?
    Skinuo sam šesticu, al nisam ništa dodavao. A vidio sam na onom forumu pes srbija da ima nekih pečeva za jelen ligu 2011/12. Al ne kontam taj forum, sve mi nejasno.
    Pa eto, ako je neko pečovao šesticu skoro, nek se javi.

18. Veseljače, nova FIFA je za klasu bolja od novog PES-a, al' navika je čudo.

Dube, preporučujem ti pečeve odavde, ali imaj u vidu da ih valja tutnuti na sveže instaliranu igru.

http://pes-smoke-patch.blogspot.com/

Šuška se da će naredna verzija da opravi i gameplay, ne samo ocene.

19. A kad pečujem 5.0 i izađe 5.1, i kad pokrenem novu verziju, je l' moram da brišem nešto, ili on automatski odradi posao?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.