Ko poslednji zadnji 85

1. Imaš i moju podršku!
    Ali neću da menjam sliku :)
    ..I kaže se TS

2. Ovaj je sazreo za naš parlament...

3. Taman... Samo još cipelu da izuje i Bog da ga vidi! :)

4. Ne, ne to po potrebi...

5. :)))

Ćaos deco, odoh ja :*

6. Ćaos, Rizz. :)
    Ma potreba je uvek. :))

7. ćao :(
    pa može da nabavi jednu za u džep, kojom će da gađa, pa posle samo skine jednu s noge i ušteka je negde i ide onako s jednom cipelom :D

8. Baj Riz.
    Smorio sam se.Odoh napisti koju definiciju.

9. Evo ovih sa gađanjem,
    Cipela
    http://www.youtube.com/watch?v=VFX-dKpcDz8
    a može i knjiga, to je praktičnije za nošenje, ali efikasna samo ako si blizu mete jer pri dužem letu menja pravac... Obamu su gađali knjigom...:D

10. Gde su svi nestali, m?

11. Ја сам ође политичар, ја и БојанБој смо најбољи политичари, и Аурора072,.

12. Dzankee, o čemu ti to? :)

13. Ја и БојанБој смо из исте странке, другари.

А Аурора072 је политичарка.

14. Нисам ни ја знао..

Шта има ?

15. Iskreno, ništa, odmaram, kuliram, blejim ovde... :))

Kod tebe? Jedu li se neke sarme? :))

16. Уживаш.

Па не баш, малопре сам јео неки бурек и сланину, лепо сам се накркао...

Има код тебе неке сарме а ?

17. Tu sam i ja... čekam nekog celo veče... :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.