Ko poslednji zadnji 85

1. Mar, bolje onda nemoj da ideš...
    Ćao, Gogo!
    Zovi, Uroše, dogodine, možda ćemo još neki da idemo :))

2. Ma ne znam kakva će muzika tačno biti, ali odokativno, to je ta atmosfera....
    I neću da idem. :)

3. Da, to je ta atmosfera... :)) Ja ću biti kod drugarice, neko manje društvo, ništa posebno...

4. Важно је да се УЖИВА

5. Важи Форгет :)))

6. Do tada ćeš ti to uvežbati, nadam se da ću i ja i ima da bude super :))

7. F, to i nije loše. :) Samo ako jedna moja drugarica bude išla sa mnom, onda ću se i odvažiti. Bar će mi kvalitetan razgovor u nekim trenucima biti zagarantovan, kao i mogućnost suptilnog bega. :))

8. Marcipan,a koji klub je u pitanju?Odma' cu ti kazem koja je mjuza.

9. Ma nije klub, privatna žurka. :)

10. Pa, nije loše... :) Iskreno, do sada sam ostajala kod kuće, šta znam, i nije mi taj doček neki događaj, ali rek'o da malo promenim ove godine... :)

11. Nista,onda...I ja bih izbegao zurku sa muzikom za koju pretpostavljas da ce biti :)

12. Tako je! :) Kakva me je sreća sada zapljusnula zbog konačne odluke... A i nikada nisam bila kod kuće za doček. Odlično! :))

13. Ti i ja smo se zamenile :)))

14. А да пробам на фору "Немам шта да обучем"?
    :)))

15. Ali ja zaista nemam šta da obučem! hahaha

16. Ja zaista nemam više želje da čitam defke i ocenjujem, ovo je totalni haos šta se sve piše. Dobro, Bože moj, i ja umem da odvalim žestoko, ali brate ovo je H-A-O-S.

Inače, vidim da se priča o Novoj Godini. Ljudi, koliko mi flajera udeliše za ovih poslednjih par dana, nisam toliko knjiga pročitala, a bila sam drug član biblioteke par godina.
    Ja ćem na neku kućnu žuraju. Iskeširali smo po basnoslovnih hiljadu dindži. Mada, to naravno nije nikakav provod u odnosu na onaj koji će da dobiju oni koji su iskeširali 100eura po čoveku da bi imali separe u Teatru. Klasa je brate, klasa.

17. Inače, vidim da se priča o Novoj Godini. Ljudi, koliko mi flajera udeliše za ovih poslednjih par dana, nisam toliko knjiga pročitala, a bila sam drug član biblioteke par godina.
    Ja ćem na neku kućnu žuraju. Iskeširali smo po basnoslovnih hiljadu dindži. Mada, to naravno nije nikakav provod u odnosu na onaj koji će da dobiju oni koji su iskeširali 100eura po čoveku da bi imali separe u Teatru. Klasa je brate, klasa.

hahahah i mi iskeširali po 1000 dindži :) Slažem se sa tobom, sve je istina. SREĆNA NOVA SVIMA :)

18. I ja sam ovde.
    Strefila me kijavica,tunjavica i "obaren" pogled.
    Sreća moja te sam kod kućice,ne moram da se picanim po ovom nenormalnom mrazu!
    Juče sam kupila "Ugly Boots"-(kod braće Kineza) i nikad mi nisu noge toplije bile!
    To mi je naj-naj poklon za NG :)))

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.