Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Сећам се тога, Чо.
А ономад кад Радославу испала вилица кад дао го са пола терена ? хахахахаххахаах
Каће да играмо ПЕС ?
Да те одвалим ко кад смо били млади
Gogili, ljubim i ja tebe, i želim ti sreću ne samo u ovoj godini već za ceo život, i još ti želim koji kg manje, znam da bi to volela! :))
Eeee, FMN, pa nema te u državi! Odmenjuješ me za sve pare! A taman sam mislila da će mi posle ove sarme uvaliti još krš poslova, s nogu da padnem. :)) I znam kako ti je. :)
I, da, ljudi, svima čestitke, ja se nisam do sad javljala pa kasnim!!! :)
Такође
Zar ne misliš kad smo imali 65 godina?
Tad smo otkrili čari PES-a.
Beše Horislav doneo na onom okruglom plastičnom kolaču,kaže,imaš na ovome PES.
Mi pitali kako ti,šta?On ga uze,ubaci u vidi plajer,kad ono čuje se nešto iz televizora.
I tako smo počeli da igramo.
I dan danas se sećam kad smo imali onaj turnir,i Milinko uzeo Unireu.
Kako sam ga dobiJo,sa Sportingom.
Igraćemo,samo da mi zamene kuk,ne ide više kako treba.
Kažu,možda više nikad neću moći da uzmem džojistik u ruke. Pu pu.
Srećna Nova,jacka,forg,gogo,džanki,džanki,gogo,forg,jacka.
Mislim da su to svi.Recite ako sam nekog zaboravio :)
Играћемо кад ми врате бубрег.
Одо ја до кладионице, ај у здравље.
Ajt.
Hvala, Jacka, kumo moja! :) I ja tebi želim sve najlepše :*
Eee,Jaco,draga,hvala ti na toj želji-upravo se raspravljam sa mužem oko toga :)))
Sa'ću ja da se "stešem",dosta više prežderavanja! ;)))
Je li FMN, kad su ova dvojica stigli ovako da omatore?
Ja što znam poslednje, tek su počeli da se briju, a sad već senilni. :)))
Ми смо стари људи.
Da se ne ponavljam,zbog kuka.
Ma, pusti ih, vidiš da su preterali sa alkoholom, ne trezne se, pa pričaju svašta... :))
Још сте ви млади, видећете како време пролази неке ствари....
Жалим што нисам јебао више пута, као и друг Чо.
E, što je gadno kad se ostari... Pogledaj ih, molim te. Ne daj Bože nikom! :)))
Hahaha, Gogo, jel to opet neke zamerke padaju? Nikad da se smiri, jel? :)
Još i krezavi... strašno :))
I dalje ima vremena,džanki.
Čujem,prave neke tablete,reklamiraju.
Ima nade.
Ивана, боље играти ПЕС него СитиВил хахахахахахаахах
FARMVILLE HAHAHAHAHA
http://www.youtube.com/watch?v=4BAWIhTU5s8
Личи на тебе ЧО ХАХАХХАХААХ