Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kad ja dunem i vatru sunem :)))
Srušićeš nam kuću :))
Oket. :) Jel pojeo nindžu? :)
jedem
Nije,sad gleda neki crtani-al' zato je majka pojela,pa se ufrljekala jer kucka i jede nindžu! :/
Đes' Nato,100 godina! :))
ja kornfleksarim
SAINT najbolja riba !
Ja tu malo-malo, pa se opet bacim na krevet da se izležavam...
NATNAT !
Nato, i ja sve vreme tako "proslavljam" praznike! :))
Ozenio sam SAINT!
I ja, vala... :))
Čo^ Najbolji učeniče našeg sajta!!!
Od sutra na posao, pih...
I forg oženila saint ! :)
Lazes, nos ti poraso !
:)) Nije se na to odnosilo, Čo :))
Stvarno pih. :)
JA I CO PATOSIRAMO
Kakav sad saint? %P
Nemo' sad da me bacate u rebuse,što kaže Nata-sutra na posao,pa sam malo grrrrrr! :/
Ko se ženi?