Ne gledam. Slabo gledam TV. Nekad se nisam odvajala, a onda počelo sve da me nervira.
Gledam sport i poneki crtać, kad naleti normalan. :) Volim Hausa doduše, ali retko gledam.
O čemu se radi?
O prevarantima, vrhunskim, koji nađu metu, obično neke pohlepne likove ili neke koji su zajebali nekog kako bi uspeli, i onda ga prevare :D mislim smisle priču maskiraju se ovo ono sve i svašta, ima na RTS-u radnim danom u 23:00 to su nove epizode, a na Fox Crime ima skoro svaki dan starije epizode.
Zašto je Kika nesposoban?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Pa kako te ne mrzi da to gledaš?
Samo se deru k'o magarci svi odjednom... :))
ma šalim te... jesi luda, de to da gledam, nego čuo na tv-u u susednoj sobi...
:)))
Pa šta znam... Vole ljudi svašta.
Msm, ne osuđujem ja, meni svejedno, nego ne volim kad sam ja primorana a dosadno mi. :)
da ne trošimo reči na to...
jel gledaš možda seriju Hustle?
Ne gledam. Slabo gledam TV. Nekad se nisam odvajala, a onda počelo sve da me nervira.
Gledam sport i poneki crtać, kad naleti normalan. :) Volim Hausa doduše, ali retko gledam.
O čemu se radi?
Ja sam poslednji..
Za slučaj da nisi video... :p :)
Hoću ja da budem poslednja!
Ne može.
O prevarantima, vrhunskim, koji nađu metu, obično neke pohlepne likove ili neke koji su zajebali nekog kako bi uspeli, i onda ga prevare :D mislim smisle priču maskiraju se ovo ono sve i svašta, ima na RTS-u radnim danom u 23:00 to su nove epizode, a na Fox Crime ima skoro svaki dan starije epizode.
Zašto je Kika nesposoban?
A, neka krimi... :)
Zato što sinoć odem da spavam, pustim ga da pobedi a on n'ume! Idi begaj, nije ni za podbočiti nešto! :))
Rizz, ćao! :)
TASLAČIM !
A ja sam biJo na temi kad je zakljuučana, i zvonio mi telefon, pa nisam mogao da kuckam... maler, al nije važno, ima dana za pobedu... :D
Ja sam pobedila par puta.. davnooo!
Zaboravila sam kakav je osećaj :S
Ma koga briga... Tu smo da se ne smaramo. Al' ono jest' gadno kad ti zaključaju pred nosem. Desilo mi se tri puta. :))
Ja tovarim! I to mnogo kvalitetno!
Sledeći put, Jacka, zgrabi ključ i bežiiii
Idi tovari u Jebanju II
Bagami, moraću. Nema druge! :))
Neću tamo. Opet su je bacili u Igre.