Znaci nema svrhe danas ostavljati postove ovde, pobednik ce biti onaj ko poslednji postuje u 2010. Medjutim, nece se racunati postovi onih koji nolajferisu kod kuce za novu godinu -onaj ko bude poslednji morace da okaci sliku sa novogisnje zurke kao dokaz da nije presedeo kod kuce.
Znaci nema svrhe danas ostavljati postove ovde, pobednik ce biti onaj ko poslednji postuje u 2010. Medjutim, nece se racunati postovi onih koji nolajferisu kod kuce za novu godinu
Fak! A bio sam siguran da je pobeda moja, jos sam 'teo i na kvarno sa telefona da se upisem! Fak! Ajde Djankomane, okaci corpus delicti, da vidimo da ne lazes!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Znaci nema svrhe danas ostavljati postove ovde, pobednik ce biti onaj ko poslednji postuje u 2010. Medjutim, nece se racunati postovi onih koji nolajferisu kod kuce za novu godinu -onaj ko bude poslednji morace da okaci sliku sa novogisnje zurke kao dokaz da nije presedeo kod kuce.
može...
(U slucaju da tema ostane neprimecena, da se na kvarno obezbedi pobeda)
А баш сам то хтео хихихи
Ma neka si ti meni ziv i zdrav!
A žurka kod kuće?
Dobro je, jer bi inače ti sigurno pobedio! xD
Hahahaha, Zezator rulz!
;)
NOT! :P
A ko na kvarno okači sliku sa neke žurke pre iks godina?
Значи ја нећу да победим хД
Piii,znači ni ove godine neću da pobedim... :/
Pravda za kućoostajače!
Valjda niko nije tol'ki luzer da kaci laznu sliku.
neka samo proba da okači staru sliku, provalićemo ga...
I onda ce morati da placa penale i kazne, ne isplati se. Igrajte posteno.
slažem se, odoh...
Minuti su u igri, upis!
аркео сам сда нејццццу да победгидм али самиљ и пак победипол
Fak! A bio sam siguran da je pobeda moja, jos sam 'teo i na kvarno sa telefona da se upisem! Fak! Ajde Djankomane, okaci corpus delicti, da vidimo da ne lazes!