Alasi Vukajlije

1. skadarsko jezero, specijalizovan za dubinski lov krapa (šarana). lični rekord 8 kila.

2. ali je ono greškom ispražnjeno

Највероватније динамитом и тако, сличним помагалима? :Д
    То ми реално иде на курац, доста њих зна да узме карабин или бомбу, само да би ухватио капиталца...
    У моме селу се сва риба види кад се попне на мост. И пре пар година, била пастрмка, па бар је 2,5 кила имала, и дошао неки забагрели сељак са карабином и смако је, а ја је гањао данима, штапом наравно...
    Пецање је мама!!!1

3. Највероватније динамитом и тако, сличним помагалима? :Д

Ma jok. :-)
    To je umjetno jezero. Jedan od radnika je slučajno sjebao glavni ventil i jezero je otišlo u kurac. Sva riba otišla kroz kanale i manje rijeke, cigani su taj dan bili najsretniji. :-)

4. Evo, čovjek je nakon toga popio kafu na tom jezeru. :-)

http://www.youtube.com/watch?v=u3DKWsepnec

5. Radim na ribnjaku, ponekad dnevno prebacim i do 25 tona ribe kroz ruke.
    Pecanje mi je nekada bilo kul i bio mi je doživljaj kad uhvatim klena od 200g, sad kada svaki dan gledam somove od 35-40 kila i šarane od 10-15 kg, ove riječne ribe su postale nešto kao šit i dosada. Jbg.

6. Odem ja juče u ribu. Prije podne sam otišao. A vrijeme bilo oće kiša, neće kiša... Aj preguram ja tu jedan pljusak, drugi, treći.. Odem kući mokar do gaća. Samo što sam stigao do kuće, 5 minuta poslije se razvedri vrijeme. Niđe oblačka nema. A ja opet na vodu. Neće da grize, nije joj juče bio dan, ali sam ipak otišao kući sa nekoliko plodica :D Kad sam došao kući, pojeo sam skoro čitavo pečeno pile.
    Bar sam bio u prirodi nekih 5-6 sati. :D

7. si tamo sjebao nogu?

8. Evo, da podelim sa vama jednu kul aplikaciju:
    http://alas.serbianforum.info/ Na forumu, sa leve strane, malo na dole ze nalazi: Solunar Clock. Idete na target location i o vam pokaže da li radi riba i od kad do kad je najbolje vreme za pecanje.
    EDIT: Forum još nije počeo sa radom.

9. Sad bih vam ispričao jednu alasku priču ali ne možete da mi vidite ruke.

10. Ja sam prije pecao, sad sam skroz zapostavio.

11. i ja isto kao Srkletnik ... Jbt celo moje detinjstvo sam proveo pored vode,a sad me tamo više nema .. a nemam više ni pecaljke,a prodavao sam pre ... Jbg

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.