Motorhead!

1. Slušati rokonrol, a ne gotiviti Motorhed je isto kao i nazivati se bajkerom, a furati poniku.

Одлично речено.

2. Леми две хиљаде, Џин пет, па кад појебаше толке женске?

3. Sta je rokenrol?!
    "Mi smo ortodoksni rokenroleri" Z.K.Cane; je l to isto?!
    Ne gotivim ih nesto, jer i nisam ja neki mejnstrim rokenroler, ali mi nikad nisu bili ogavni kao npr. hamerfall.

4. Ajmo jos jedna runda hejta na hamerfall i kompnaiju ocekujemo gambija da iskoci. :)

5. Priča se da je ova pesma posvećena vokalu iz Hemerfola

http://www.youtube.com/watch?v=U7UZeoFECXU

6. Nećemo valjda sad otvarati temu za svaki poznatiji bend? Glupo je.

7. Моторхед није само обичан бенд, они више спадају у легенду.

8. A gde je onda tema za Death?

9. Čekamo da peki otvori temu o Partibrejkersima. :)

10. Onda otvarajte Pink Floyd i Sex Pistolse. Tu bi se tek moglo reći svašta!

11. Моторхед није само обичан бенд, они више спадају у легенду.

A gde je onda tema za Death?

Jeste i Death vrh, ali već ima tema - najbolji death metal bendovi. A jasno je ko je najbolji medj' death metal bendovima, kao što ti napisa Dankan tamo. :)

12. Onda otvarajte Pink Floyd i Sex Pistolse. Tu bi se tek moglo reći svašta!

Oću boli me kurac. :)

13. Kad si zaluđen za Motorhead :)

14. Čekamo da peki otvori temu o Partibrejkersima. :)

Ма јок, нахејтоваће је људи изјавама како ја Цане идиот зато што подјебава публику. :)

15. Meni je baš zbog toga Cane i lik. :)

16. Па и мени, али има коме га због тога мрзи. :) Отворићу можда неки дан, ионако ћу бити слабо овде до среде.

17. Мој став о њима довољно показује линк који ми стоји на профилу.......и то од ихахаха

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.