Motorhead!

1. Slušati rokonrol, a ne gotiviti Motorhed je isto kao i nazivati se bajkerom, a furati poniku.

Одлично речено.

2. Леми две хиљаде, Џин пет, па кад појебаше толке женске?

3. Sta je rokenrol?!
    "Mi smo ortodoksni rokenroleri" Z.K.Cane; je l to isto?!
    Ne gotivim ih nesto, jer i nisam ja neki mejnstrim rokenroler, ali mi nikad nisu bili ogavni kao npr. hamerfall.

4. Ajmo jos jedna runda hejta na hamerfall i kompnaiju ocekujemo gambija da iskoci. :)

5. Priča se da je ova pesma posvećena vokalu iz Hemerfola

http://www.youtube.com/watch?v=U7UZeoFECXU

6. Nećemo valjda sad otvarati temu za svaki poznatiji bend? Glupo je.

7. Моторхед није само обичан бенд, они више спадају у легенду.

8. A gde je onda tema za Death?

9. Čekamo da peki otvori temu o Partibrejkersima. :)

10. Onda otvarajte Pink Floyd i Sex Pistolse. Tu bi se tek moglo reći svašta!

11. Моторхед није само обичан бенд, они више спадају у легенду.

A gde je onda tema za Death?

Jeste i Death vrh, ali već ima tema - najbolji death metal bendovi. A jasno je ko je najbolji medj' death metal bendovima, kao što ti napisa Dankan tamo. :)

12. Onda otvarajte Pink Floyd i Sex Pistolse. Tu bi se tek moglo reći svašta!

Oću boli me kurac. :)

13. Kad si zaluđen za Motorhead :)

14. Čekamo da peki otvori temu o Partibrejkersima. :)

Ма јок, нахејтоваће је људи изјавама како ја Цане идиот зато што подјебава публику. :)

15. Meni je baš zbog toga Cane i lik. :)

16. Па и мени, али има коме га због тога мрзи. :) Отворићу можда неки дан, ионако ћу бити слабо овде до среде.

17. Мој став о њима довољно показује линк који ми стоји на профилу.......и то од ихахаха

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.