Кичма.Довољно је да мало одлежим и ко да је није ни било .....(мада никад "кичму" нисам осетио да ме боли , углавном леђни мишићи , тако да ми је одговор шит..)
Ни једно ни друго , после ручка одмарам уз тв или нет или читам нешто или одма идем да радим неки посо ,али када би већ бирао то би била шетња......
Лето , ноћ , 33 целзијуса , вруће ко у котлу , легнеш да спиш а у соби неколико комараца који уједају , зује и смарају невиђено.Да ли ћеш да се покријеш ћебетом и истопиш се или ћеш да трпиш комарце?
Lula.
Glavobolja ili kičmobolja?
Кичма.Довољно је да мало одлежим и ко да је није ни било .....(мада никад "кичму" нисам осетио да ме боли , углавном леђни мишићи , тако да ми је одговор шит..)
Бензин или дизел?
Benzin.
Leto ili zima?
Лето.
Фенсерке ил' клошарке?
Klosarke
Hugo Boss ili Prvi maj Pirot?
Шеф
Кошуља или мајца?
košulja
sako ili frak? :)
Trenerka.
Čizma ili šubara?
Čizma. Šubara mi kvari frizuru.
Kada ti se posle ručka sklapaju oči, da li se pre odlučiš za dremku ili šetnju?
Ни једно ни друго , после ручка одмарам уз тв или нет или читам нешто или одма идем да радим неки посо ,али када би већ бирао то би била шетња......
Лето , ноћ , 33 целзијуса , вруће ко у котлу , легнеш да спиш а у соби неколико комараца који уједају , зује и смарају невиђено.Да ли ћеш да се покријеш ћебетом и истопиш се или ћеш да трпиш комарце?
Raid:)
Koncerti ili svirke?
koncerti
pele ili maradona?
http://www.youtube.com/watch?v=AF8Vo6GfuSg
Ženski tenis ili muška odbojka?
Muška odbojka.
M&M's ili Boni Bon?
M&M
Livada ili šuma?
Livada
Kuvani ili pečeni kukuruz?